You are here

Gestió de projectes segons la nova Guia PMBoK® versió 6

Date: 
10, 11, 18, 24 i 25 de febrer
Timetable: 
de 16 a 20 h
Place: 
Online
Price: 
Col·legiat / Associat: 420€ // Empresa Adherida: 640€ // General: 750€
Organitza: 
Enginyers Industrials de Catalunya

La Guia del PMBoK® proporciona als seus coneixedors una estructura coherent per a la pràctica de la professió de la gestió i direcció projectes i un conjunt de conceptes i termes compartits per tots els directors / gestors de projectes (Project Managers) a nivell mundial.

D'altra banda, la certificació Project Manager Professional (PMP®), que atorga el Projecte Management Institute (PMI®), és una de les credencials dels professionals més prestigiosos del món, en gran part gràcies al rigor de la concessió.

Actualment i cada vegada més, les empreses i organitzacions líders demanen que els responsables de projectes tinguin la certificació PMP®. Aquest requisit els permet assegurar un conjunt de coneixements avançats compartits i un llenguatge comú entre tots els seus Project Managers.

IMPORTANT:
El curs està actualitzat al contingut de la nova Guia PMBoK® versió 6 que és el text base per a l'examen de certificació PMP® a partir del 28 de març 2018.

Pot realitzar aquesta formació qualsevol persona interessada en la Gestió i Direcció de Projectes, però si l'assistent desitja obtenir la Certificació PMP®, ha de tenir en compte que haurà de dedicar un temps significatiu, afegit al temps del curs, per estudiar el temari de l'examen i, d'altra banda, haurà de complir amb els requisits que estableix el PMI® per als candidats a l'examen de certificació.

Gràcies al conveni que el Col·legi té signat amb EIC, els nostres col·legias gaudiran del preu de col·legiat/associat