You are here

Gestió de compres i aprovisionaments

Date: 
11 i 12 de febrer
Timetable: 
dia 11 de 16 a 20 h dia 12 de 9 a 13 h
Place: 
Online
Price: 
Associat / col·legiat: 215€ // Empresa Adherida: 325€ // General: 390€
Organitza: 
Enginyers Industrials de Catalunya

Descripció
Per a que les empreses puguin millorar la seva competitivitat, a més de fer créixer les vendes serà necessari saber estructurar i optimitzar els costos.
És evident, per tant, que aquest serà un objectiu empresarial: millorar els costos a través de la professionalització de les compres. Per a això serà necessari tenir a l'empresa un expert en aquesta matèria, és a dir: un Enginyer/a de Compres.

Aquest curs permetrà capacitar-se per tenir la base necessària per saber entendre els costos empresarials i el món de la gestió, per aconseguir comprar professionalment des de la vessant tècnica. Negociar, seleccionar proveïdors, adquirir coneixements legals bàsics, subcontractar, conèixer les tècniques de compres essencials, analitzar el cost integral d'aprovisionament, planificar, gestionar els estocs, adquirir el compromís ètic, etc. són conceptes que permetran desenvolupar com a enginyers aquesta especialitat d'un àrea tan fonamental i estratègica de l'empresa.

El curs va dirigit a enginyers o tècnics que volen capacitar-se professionalment, davant de la necessitat d'especialitzar-se en la gestió de les compres i aprovisionaments tècnics i industrials, bé perquè ja hi treballen i volen ampliar el coneixement en aquesta matèria.

També s'adreça a totes aquelles persones que formen part de l'estructura d'una empresa (gerents, administració, comercials, etc.) i volen formar-se o ampliar el coneixement en l'àmbit de la gestió de les compres.

Programa
1. La compra professional com a estratègia. Definició de conceptes. 
2. L'enginyer de compres.
3. La normativa a l'entorn de la compra i l'aprovisionament.
4. L'estructura econòmica d'una empresa. 
5. La gestió de les compres.
6. La gestió dels materials. 
7. Habilitats personals.
8. Noves estratègies. 

Gràcies al conveni que el Col·legi té signat amb EIC, els nostres col·legiats gaudiran del preu de col·legiat/associat