News

Esta consulta pública tiene como objeto la protección de la salud de la población a través de la prevención y control de la legionelosis mediante la adopción de medidas higiénico-sanitarias en aquellas instalaciones que utilicen agua en las que la Legionella es capaz de proliferar y diseminarse a través de aerosoles y la exposición de las personas a los mismos.

El plazo límite de presentación de alegaciones, observaciones o sugerencias finaliza el 15 de marzo...

Read more

D'acord amb l'article 22.2 dels nostres Estatuts, es convoca l'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA del Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya.

L’Assemblea es realitzarà online, a través de la plataforma Zoom, el divendres 26 de març a les 16.00h  en primera convocatòria i a les 16.30h, en segona convocatòria. 

Enllaç Zoom

En el següent enllaç us podeu descarregar...

Read more
  • El programa metropolità, enguany centrat a abordar l’emergència climàtica, arrenca amb un vídeo i presenta una edició adaptada a la pandèmia

La temperatura global de la Terra ha augmentat 0,76 °C en l’últim segle. A Catalunya, l’impacte encara ha estat més acusat, ja que la temperatura mitjana anual ha augmentat gairebé 1,8 °C en els últims 70 anys. l’escalfament global s’ha començat a tractar com una emergència climàtica.

Per abordar l’emergència climàtica, cal la implicació dels agents públics i privats d’arreu, a més d’adoptar compromisos ferms...

Read more

L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, és la nova presidenta de l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), després d’haver estat escollida pel 86% dels vots  dels representants de l’Assemblea General, que va tenir lloc el 18 de desembre, de forma telemàtica.

Aurora Carbonell, ha expressat que “és un orgull molt gran ser la primera dona que presideix una entitat de l’àmbit de la mobilitat, com és l’AMTU”  i ha recordat que Sitges és un dels municipis...

Read more

La mayoría de los materiales de construcción son incompatibles con bajas temperaturas, especialmente si las temperaturas bajan de los cero grados.

En condiciones normales, la temperatura mínima requerida para los productos es de más de 5ºC. En base a estos requerimientos ¿cómo podemos reparar en zonas donde las temperaturas sean muy bajas, o en general en invierno, y sobre todo si se necesita una rápida puesta en uso de la zona reparada?

Tanto si tenemos que fijar una señal de tráfico, reparar un pavimento o carretera de hormigón, o desapuntalar una estructura, la baja...

Read more

En les Professional Engineer Series coneixeràs casos d'èxit de professionals que ja estan utilitzant la certificació en el seu dia a dia. Comptem amb experts i responsables de selecció de talent i gestió de persones en organitzacions de referència que ens explicaran com avaluen les competències i com els ajuda en la seva tasca, la certificació internacional Professional Engineer. A més, comptarem amb enginyers que desenvolupen projectes internacionals d'enginyeria i que explicaran com treuen rèdit de la certificació Professional Engineer.

Alguns conceptes...

Read more
  • 16 noves instal·lacions fotovoltaiques en coberta (propietat de l’AMB) i 12 noves fotolineres metropolitanes seran una realitat aquest 2021 , amb una potència instal·lada total de 1.314 KWp. 

  • Les instal·lacions formen part d’un programa finançat amb fons europeus FEDER, que l’AMB gestiona gràcies al conveni signat amb la Generalitat de Catalunya. Amb una inversió total de prop de 6 M€, es preveu que a finals del 2023 l’AMB tingui una potència de generació instal·lada de 5 MWp.  

  • L’...

Read more

El 25 de Febrero se celebrará la Feria de la Contratación Pública de Lleida que impulsa el Ayuntamiento de Lleida en el marco de la Feria Municipalia (Feria de Equipamientos y Servicios Municipalia del 19 al 21 de octubre de 2021).

La feria se realizará en formato digital y será un espacio de encuentro virtual entre el Ayuntamiento de Lleida y sus potenciales proveedores y nace con el objetivo de promover una contratación pública sostenible, transparente y accesible para impulsar la participación de las pequeñas y medianas empresas, las empresas locales, emprendedoras e...

Read more

El Col·legi i Banc Sabadell treballem pensant en els PROfessionals. Per això hem renovat l'acord de col·laboració amb el Banc Sabadell, que ofereix avantatges exclusius en la contractació de productes financers als seus professionals i familiars de primer grau.

Però treballar en PRO dels PROfessionals no només és facilitar-te la gestió del teu negoci i atendre les teves necessitats financeres. És anar més lluny. Innovem constantment la nostra oferta de productes i serveis per a poder oferir productes com aquest:
...

Read more

El teletreball és aquell treball a distància que es porta a terme mitjançant l’ús exclusiu o prevalent de mitjans i sistemes informàtics, telemàtics i telecomunicació.

Arran de la pandèmia aquesta modalitat de treball arriba de ple a les nostres vides i l’objectiu de l’article és recollir documentació interessant sobre el tema.

El 23 de setembre de 2020 es publica el Real Decreto-Ley 28/2020 de treball a distància que regula aquesta forma de treball i que modifica la Llei de l’Estatut dels Treballadors aprovat pel Real Decreto Legislativo 2/2015.

D’altra banda, l’...

Read more

Pages

Subscribe to News