Lleida

Feria de Contratación

El 25 de Febrero se celebrará la Feria de la Contratación Pública de Lleida que impulsa el Ayuntamiento de Lleida en el marco de la Feria Municipalia (Feria de Equipamientos y Servicios Municipalia del 19 al 21 de octubre de 2021).

19ª Feria Municipalia en Lleida

Municipalia se creó el año 1981 para establecer un espacio común donde poder compartir conocimientos con expertos y administraciones.

En la actualidad es la feria de referencia en las áreas de equipamientos y servicios urbanos municipales, medio ambiente, tratamiento de residuos y soluciones para las administraciones, lo que hace de Municipalia la feria internacional líder del sector en España.

Formació per a pèrits judicials a Lleida

Date: 
Els dies 27 i 29 d’octubre de 2015
Timetable: 
de 16.00 h a 19.00 h
Place: 
Sala de vistes gran Audiència Provincial de Lleida Carrer del Canyeret, 1 25007 Lleida
Price: 
Un cop confirmada l'acceptació al curs, s'ha de satisfer l'import de 30,05 €

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada durà a terme els dies 27 i 29 d’octubre de 2015, de 16.00 h a 19.00 h, un curs de formació general per a perits judicials a Lleida.

Té com a objectiu donar una formació de caràcter general sobre els procediments judicials i la funció que hi té el perit.

A tots aquells professionals interessats que actuen com a perits judicials que vulguin optar a una plaça del curs, cal que emplenin la butlleta d'inscripció.

Els criteris de selecció seran els següents:

Declaracions del Delegat del CETOP de Lleida, Jordi Domingo, a la Xarxa de Comunicació Local

Amb motiu de la reclamació dels alcaldes de la Val d’Aran i de l’Alta Ribagorça al Ministeri de Foment per a que introdueixi millores en la carretera N-230, una de les carreteres del país amb més alt índex de sinistralitat, la Xarxa de Comunicació Local (abans COM Radio) va sol·licitar al CETOP l’opinió d’un professional de l’enginyeria civil.

Subscribe to RSS - Lleida