ITeC

Desarrolla el estudio de seguridad y salud de tu obra

TCQi/TCQ es un conjunto de aplicaciones informáticas para la gestión del proceso constructivo.

¿Nunca has evaluado los riesgos de tu obra? ¿No controlas los equipos y sistemas de protección? ¿Desconoces cómo aplicar las medidas preventivas?

Esta semana tienes la oportunidad de dar un paso más y empezar a trabajar con TCQ/TCQi Estudios y planes de seguridad y salud.

Consigue que tu trabajo se vuelva más eficiente en menor tiempo y sácale el máximo partido a tus proyectos.

ITeC a Construmat

Vine a visitar-nos al nostre estand de Construmat!

Els pròxims dies 23, 24 i 25 de maig Fira de Barcelona acollirà, un cop més, Construmat, el saló internacional de la construcció.

Per l'edició d'enguany, hem preparat al nostre estand (A27) un programa de ponències centrades en la industrialització, la innovació i la sostenibilitat. 

Veure el programa complet.

ITeC - Campanya Construmat

Setmana Construmat a l'ITeC

Amb motiu de la nostra participació a Construmat, esdeveniment de referència dins el sector de la construcció, llancem la Setmana Construmat a l'ITeC.

Per això, des d'avui, 22 de maig, fins al 26 de maig, inclòs, visita la nostra botiga, cerca els productes que tinguin una etiqueta especial i impulsa els teus projectes. 

Anar a la botiga

El degà, nomenat nou President de l'ITeC

El passat divendres 18 de novembre es van aprovar per unanimitat les dues candidatures a President i el Vicepresident de la Fundació ITeC.

L’Il·ltre. Sr. Xavier Font Mach, Degà del Col·legi de l’Enginyeria Tècnica d’Obres Públiques i de l’Enginyeria Civil de Catalunya – ECCAT, va ser nomenat oficialment President del Patronat, havent exercit com a President en Funcions després de la pèrdua sobtada de l’amic i company Lluís Comerón, aquest mateix any.

Descarrega't de manera gratuïta el Visor BIM

VisualCost és una eina gratuïta que ofereix l’ITeC al sector de la construcció per a facilitar a tots els professionals i empreses l’accés a la lectura d’amidaments i pressupostos elaborats en BIM.

El software VisualCost es basa en formats interoperables: per una banda, en els arxius de pressupost en format FIE-BC3; per l’altra, en els arxius de modelat en format IFC.

Pages

Subscribe to RSS - ITeC