CONSTRUMAT 2024
 

Del 21 al 23 de mayo, el pabellón 2 del recinto de Gran Vía de Fira de Barcelona será sede de la 23ª edición de un salón que contará, además, con todo el ecosistema de la construcción española.

Presentación del curso: Diagnóstico y terapéutica de edificios existentes

Actualitzacions Liweb

El passat 12 de febrer es va actualitzar la versió de Liweb amb noves funcionalitats

WEB D’ACCÉS AL LIWEB

Sabadell Professional i ECCAT  mantenen un acord  per promoure iniciatives, protegir els teus interessos i proposar solucions financeres a tots els seus PROfessionals.

En una situación donde la sociedad está adaptándose a los nuevos cambios de todo tipo, lo que ahora llamamos una sociedad resiliente, nuestro colectivo y en particular la asociación colegial también debe serlo.

Desprès de les gestions fetes per l'INGITE i la METGEC, on l’ECCAT exerceix la vicepresidència, l’Ajuntament de BCN ha complert la seva paraula i ha inclòs els graduats en enginyeria en les places A1.

Avís als usuaris d'Internet Explorer 8 (o inferior)

La versió 8 del navegador Internet Explorer te més de 4 anys, i ja han estat publicades les versions 9 i 10. Actualitzeu-les si voleu veure aquesta web tal i com ha estat dissenyada.

Si sou usuaris del sistema operatiu Windows XP, que te més de 10 anys, no podreu actualitzar-lo. En aquest cas us recomanem que useu altres navegadors com el Firefox, Chrome, Opera... o que canvieu el vostre sistema operatiu (teniu opcions gratuïtes disponibles, com linux).

De totes formes, hem fet alguns retocs perquè la navegació per la web amb IE8 sigui possible, tot i que no la més recomanable.

Suscribirse a Front page feed