NUEVAS FECHAS

18 i 25 de septiembre

 

 

Máster de Formación Permanente en Gestión, Computación e Injgenieria Urbana

NUEVAS FECHAS

1, 8, 15 octubre

Presentación del curso: Diagnóstico y terapéutica de edificios existentes

Actualitzacions Liweb

El passat 12 de febrer es va actualitzar la versió de Liweb amb noves funcionalitats

WEB D’ACCÉS AL LIWEB

Sabadell Professional i ECCAT  mantenen un acord  per promoure iniciatives, protegir els teus interessos i proposar solucions financeres a tots els seus PROfessionals.

En una situación donde la sociedad está adaptándose a los nuevos cambios de todo tipo, lo que ahora llamamos una sociedad resiliente, nuestro colectivo y en particular la asociación colegial también debe serlo.

Desprès de les gestions fetes per l'INGITE i la METGEC, on l’ECCAT exerceix la vicepresidència, l’Ajuntament de BCN ha complert la seva paraula i ha inclòs els graduats en enginyeria en les places A1.

Avís als usuaris d'Internet Explorer 8 (o inferior)

La versió 8 del navegador Internet Explorer te més de 4 anys, i ja han estat publicades les versions 9 i 10. Actualitzeu-les si voleu veure aquesta web tal i com ha estat dissenyada.

Si sou usuaris del sistema operatiu Windows XP, que te més de 10 anys, no podreu actualitzar-lo. En aquest cas us recomanem que useu altres navegadors com el Firefox, Chrome, Opera... o que canvieu el vostre sistema operatiu (teniu opcions gratuïtes disponibles, com linux).

De totes formes, hem fet alguns retocs perquè la navegació per la web amb IE8 sigui possible, tot i que no la més recomanable.

Suscribirse a Front page feed