Agenda

Mar
26

En esta interesante jornada, Alsina Encofrados nos explicará los criterios de apuntalamiento y recomendaciones constructivas en el diseño y ejecución de estructuras de hormigón. 

Mar
27

CYPELEC REBT és una aplicació dissenyada per a realitzar el càlcul d´instal•lacions elèctriques en baixa tensió segons el Reglament Electrotècnic per a Baixa Tensió (Reial decret 842/2002) per a qualsevol tipus de projecte elèctric (habitatges, locals comercials, oficines i insta

Palabras clave:
Mar
27

El BEDEC será el tema central de la sesión. El objetivo del curso está estructurado en 3 grandes líneas:

1. Gestión de la plataforma
2. Conocer el contenido de la base de datos
3. Funcionalidades y usabilidad

Mar
28

Aquest curs pretén aprofundir en la problemàtica específica de la prevenció en tasques de manteniment i construcció, amb un èmfasi especial en les situacions que es donen en l'entorn de Facility Management on la frontera entre el manteniment i l'obra és difusa i les obligacions l

Palabras clave:
Abr
02

La Taula de l’Enginyeria de les Comarques Gironines organitza aquesta jornada que vol sensibilitzar a l'enginyer dels riscos i obligacions en l'exercci professional.

Aquesta jornada donarà resposta a les següents qüestions: 

Abr
03

CYPEFIRE Sprinklers és una eina creada per realitzar el dimensionament i disseny de xarxes hidràuliques d'extinció d'incendis d'acord amb la norma NFPA® 13 (National Fire Protection Association).

Palabras clave:
Abr
03

Embarca’t en el nostre Curs TCQ Pressupostos Bàsic

Segueixes un guió per a crear un pressupost? Tens un criteri per a modificar i crear partides? Descobreix les funcionalitats bàsiques del mòdul de Pressupostos de TCQ i busca traçabilitat als teus projectes.

Abr
05

El proper 5 d’abril en horari de 9 a 18 h, COLGEOCAT organitza una JORNADA PRESENCIAL que s’incorpora a la cinquena convocatòria del curs d’Especialista en Investigació i Recuperació d’Aigües Subterrànies i Sòls Contaminats.

Abr
10

Embarca’t en el nostre Curs TCQ Pressupostos Avançat

Coneix unes altres opcions del mòdul de pressupostos de TCQ.

El temari està estructurat en tres grans temes:

Abr
11

La quinta edición del European BIM Summit (EBS19) se celebrará los días 11 y 12 de abril de 2019 en el Auditorio AXA, en el centro de negocios y comercial la Illa Diagonal de Barcelona, ​​con el reto de

Palabras clave:
Abr
11
  • La empresa multinacional dedicada al espacio de baño es una de las precursoras a nivel mundial en el uso de esta metodología y en la digitalización de sus productos para ser incluidos en el catálogo BIM

Palabras clave:
Abr
24

EL BEDEC serà el tema central de la sessió. L’objectiu del curs està estructurat en 3 grans línies:

1. Gestió de la plataforma
2. Conèixer el contingut de la base de dades
3. Funcionalitats i usabilitat

Mayo
09

El Bim es obligatorio para las licitaciones públicas de edificación desde el 17 de diciembre de 2018 y el próximo 26 de julio de 2019 también lo será para las licitaciones públicas de infraestructuras.

Palabras clave:
Mayo
17

La Comissió Europea ha adoptat un ambiciós paquet de noves mesures sobre l'economia circular per ajudar a les empreses i consumidors en la transició a una economia més sòlida i circular, on s'utilitzin recursos d'una manera més sostenible.

Palabras clave: