Usted está aquí

Curs d'Especialista en Investigació i Recuperació d'Aigües Subterrànies i Sòls Contaminats

Fecha: 
Del 1 de octubre de 2018 al 21 de mayo de 2019
Ubicación: 
Curs ONLINE. Amb titulació UB.
Precio: 
1.250€. Curso bonificable a través de la Fundación Tripartita.
Organizado por: 
COLGEOCAT

COLGEOCAT, en col·laboració amb la Facultat de Ciències de la Terra de la UB i l'Institut de Formació Contínua IL3 de la UB, organitza la 5a edició d'aquest curs, que s’iniciarà el proper mes d'octubre.

El curs d'Especialista en investigació i recuperació d'aigües subterrànies i sòls contaminats és un curs ONLINE, de 14 crèdits ECTS, amb titulació UB, que s'impartirà en castellà, i comptarà amb el patrocini de Repsol Comercial de Productos Petrolíferos i la col·laboració de l'Agència Catalana de l'Aigua, l'Agència de Residus de Catalunya, ERM, Litoclean, Mediterra, Tubkal, URS Aecom, Envirotecnics i Eurofins Analytico.

El curs està plantejat des d'un punt de vista pràctic, per aprendre a afrontar les diferents etapes d'un procés de recuperació ambiental del subsòl, i dissenyat amb l'objectiu d'adaptar-se a les necessitats de la professió, però sense perdre de vista els avenços tècnics i científics i les novetats comercials.

Comptarà amb un quadre docent amb àmplia experiència en el sector, procedent de la consultoria ambiental, l'administració pública i la Universitat.