Usted está aquí

AJORNAMENT I NOVES DATES del IV Congrés de l'Aigua a Catalunya

Fecha: 
16 i 17 de juny
Ubicación: 
COSMOCAIXA BARCELONA Carrer d'Isaac Newton, 26 08022 Barcelona
Organizado por: 
Associació Catalana d'Amics de l'Aigua

L'Associació d'Amics de l'Aigua lliurarà els "Premis de l'Aigua" el proper el 16 i 17 de juny de 2021.
 

L'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua lliura cada any, amb motiu de les celebracions del Dia Mundial de l'Aigua, els Premis de l'Aigua, amb els que es pretén estimular, de forma no dinerària, totes aquelles iniciatives, actuacions o trajectòries que tinguin quelcom a veure amb la nostra voluntat de millorar la relació de la població catalana amb l'aigua i el seu entorn natural.

En aquest sentit, s'inicia un procés de consulta entre tots els nostres socis, amb l'objectiu que siguin ells qui decideixin les propostes de candidatures a sotmetre a la consideració del Jurat, nomenat per la Junta Directiva de l'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua i integrat per personalitats de reconegut prestigi al món de l'aigua a Catalunya.

Les candidatures es podran presentar fins el 31 de març de 2021, mitjançant comunicació adreçada a info@amicsaigua.com, d’acord amb el model que s’acompanya.

Els "Premis de l'Aigua 2021" seran atorgats per votació d'un jurat designat per la Junta Directiva de l'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua.