Noticias

Per pertànyer al seu col·legi professional, pot gaudir de unes condicions preferents. I aquest és només un dels molts avantatges de treballar amb Sabadell Professional, una entitat especialment sensible als professionals com vostè.

Per aquest motiu, en lloc d’explicar-li aquí tot el que podem fer, preferim començar a treballar.

Entri a la web o contacti per telèfon amb el seu gestor i identifiqui’s com a membre del seu Col·legi Professional. Si encara no és client, faci click aquí i des del primer moment l'ajudarem a prendre les seves millors...

Leer más

Després d'anys d'experiència, projectes, formacions expertes i redacció de ponències, has desenvolupat una carrera d'èxit.

Però, com ho demostres objectivament?

Francesc González, el director de l'AQPE i reconegut en l'àmbit del desenvolupament professional d'equips d'enginyeria, compartirà el que has de fer per acreditar la teva experiència professional i començar a formar part de la comunitat internacional de Professional Engineers.

Per això, volem compartir entre tots i totes com podem:

  • Posar en valor el teu esforç per...
Leer más

PROmoure:

Et bonifiquem la teva quota de col·legiat.
Abonar-te el 10% de la teva quota de col·legiat fins a un màxim de 50 euros per compte*, és una manera de promoure els teus interessos professionals, no et sembla?

Si ets membre del Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya i vols promoure la teva feina, protegir els teus interessos o els teus valors professionals, amb Banc Sabadell ho pots
fer. Et beneficiaràs de les solucions financeres d’un banc que treballa en PRO dels professionals.

Truca’ns al...

Leer más

Nº 193 Tercer Trimestre 2020

En portada: Digitalización y sostenibilidad en Medina del Campo: Nuevo servicio de recogida de residuos y limpieza. 

Ver revista

 

 

Clica sobre l'enllaç i veuràs la demostració de la fira virtual que properament es posarà en marxa.

VEURE DEMO

La Plataforma de serveis de contractació pública de Catalunya (PSCP) es configura com un portal únic i complet per a la difusió de la informació de l'activitat contractual i dels perfils de contractant de tots els òrgans de contractació de la Generalitat, dels ens que integren l'Administració local a Catalunya, de les universitats públiques de Catalunya i dels ens dels sectors públics respectius.

La PSCP es va posar en funcionament el mes de juliol de l'any 2008, dins l'estratègia corporativa de contractació electrònica i en compliment de l'...

Leer más

Seguint les recomanacions de Salut, que demana que es faci teletreball durant els pròxims dies, el Col·legi ha modificat l'horari d'atenció al públic presencialment, que passarà a ser els dimarts i dijous de 10h a 14h.

Amb la finalitat de frenar l'avenç de la pandèmia, els dies restants teletreballarem.

Recomanem que totes les gestions col·legials es realitzin ONLINE ( Visats, Col·legiació, tràmits de certificats..).

Podeu enviar un mail amb els vostres dubtes a...

Leer más

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) ha tret a consulta pública el Projecte de Reial Decret pel qual es modifica el Codi Tècnic de l’Edificació, aprovat pel Reial Decret 314/2006, de 17-03-2006 (enllaç).

El 30-05-2018 es va aprovar la Directiva UE 2018/84, per la qual es va modificar la Directiva 2010/31/UE relativa a l’...

Leer más

La empresa BASF Construction Chemicals se ha convertido en MBCC Group. La transacción entre BASF y Lone Star se cerró el 30 de septiembre de 2020, y entró en vigor a medianoche.

Lone Star Funds, el nuevo propietario, es una empresa de capital privado con una sólida cartera de negocios prósperos en el sector de los materiales de construcción y otros sectores relacionados. En la cartera de Lone Star, MBCC Group será una empresa independiente dedicada al sector de los productos químicos para la construcción en...

Leer más

El Departament de Territori i Sostenibilidad, amb la col·laboració de l'Agencia de Residus de Catalunya, ha convocat EL PREMI CATALUNYA D’ECODISSENY 2021 amb una dotació de 15.000 euros.

El guardó, que enguany porta el lema ‘20 anys generant canvis,’ té per objectiu la reducció dels impactes ambientals que els productes originen al llarg de tot el seu cicle de vida mitjançant el disseny i la millora del comportament ambiental dels productes des del moment en què s’extreuen les matèries primeres que els conformen,...

Leer más

Páginas

Suscribirse a Noticias