congrés

V Congrés d'Enginyeria Municipal

Fecha: 
24 de novembre de 2020
Horario: 
de 9h a 18h
Ubicación: 
Virtual
Precio: 
Gratuït

¿Eres un profesional, un gestor o una empresa de servicios que desarrolla su actividad en el ámbito de la administración local?

¿Quieres compartir conocimientos, intercambiar experiencias entre los distintos profesionales y las empresas del sector?

VEN GRATUITAMENTE AL V CONGRESO DE INGENIERIA MUNICIPAL, ESTA EDICIÓN EN FORMATO VIRTUAL
 

 

 

 

III Congrés de l'Aigua a Catalunya

L'Associació d'Amics de l'Aigua organitza el III Congrés de l'Aigua a Catalunya que tindrà lloc els dies 20-21 de març de 2019.

Des de l'l’1 d’octubre de 2018 i fins el 15 de desembre de 2018, està obert el període de presentació de Comunicacions al III CONGRÉS DE L’AIGUA A CATALUNYA, les quals, un cop validades pel Comitè Científic Tècnic del Congrés, podran ser exposades presencialment durant les jornades del Congrés.

3er Congrés d'Economia i Empresa de Catalunya

El Col·legi d’Economistes de Catalunya organitza el 3r Congrés d’Economia i Empresa de Catalunya. El lema del Congrés, Cap a un model eficient i equitatiu, resumeix els seus objectius: què hem de fer per ser més competitius en el món i per ser més equitatius. L’objectiu és impulsar un debat en el conjunt de la societat catalana sobre com assolir aquests objectius.

Dintre del congrés s'han realitzat diferents ponències, de les que destaquem:

Jornada de Cloenda del Congrés de les Professions

Fecha: 
4 de juliol
Horario: 
18 h
Ubicación: 
Museu Marítim de Barcelona Av. de les Drassanes, s/n · Barcelona
Precio: 
gratuït. CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA

INVITACIÓ OFICIAL a col·legiats I col·legiades

Programa Jornada de Cloenda:

Presentació de les conclusions del Congrés de les Professions
Parlament de les autoritats i cloenda*
Copa de cava acompanyada del grup ELS ESCARABATS

◉ Inscripcions: AQUÍ (per raons de seguretat i aforament es requereix fer la inscripció)

 

II CONGRÉS DE L'AIGUA A CATALUNYA

Els dies 22 i 23 de març de 2017, l'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua organitza el II Congrés de l'Aigua a Catalunya a Barcelona.

El Congrés s’estructura en un conjunt de 6 sessions temàtiques, en cadascuna de les quals, en general, es desenvolupen 2 o 3 Ponències, s’exposen experiències pràctiques i finalment, es duu a terme una Taula Rodona referida al contingut bàsic de la sessió.

3r Congrés Rural Smart Grids

El 3r Congrés Rural Smart Grids, organitzat pel Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, l’Institut Català d’Energia, la Fundació del Món Rural i Localret tindrà lloc el dia 19 de novembre de 2014 a Barcelona, com activitat convidada al Smart City Expo & World Congress.

I Congrés de l'Aigua a Catalunya

L’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua organitza el I Congrés de l’Aigua a Catalunya, com a espai per a l’anàlisi i reflexió dels importants problemes de tot tipus que, respecte de l’aigua, ja fa massa temps tenim a Catalunya.

El I Congrés de l’Aigua a Catalunya pot constituir el marc idoni per debatre sobre les diferents problemàtiques de l’aigua a casa nostra i, el que és més important, poder definir amb claredat els reptes i l’objectiu comú de gestió de l’aigua i analitzar i valorar les solucions de futur que la societat catalana ens demana a tots.

Páginas

Suscribirse a RSS - congrés