cetop

El CETOP a l’Assemblea General Ordinària

El CETOP, com a membre de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals, va assistir ahir 22 de juny, l’Assemblea General Ordinària celebrada a l’Auditori de la 8a planta de la seu de l’Associació.

A l’Assemblea es varen tractar temes com les noves incorporacions a l’Associació, la memòria d’activitats de 2015, les propostes dels pressupostos pel 2016 i la signatura del conveni de col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona.

Reunions amb la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme

La Llei de l’Arquitectura, que en breu entrarà al Parlament per iniciar els tràmits per a la seva aprovació definitiva, va ser paralitzada per les nombroses al·legacions presentades pels diferents Col·legis professionals.
En conseqüència, el Conseller Rull, acompanyat del Sr. Agustí Serra, director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, varen reunir-se en diverses ocasions amb els Col·legis, per tal d’assolir una redacció consensuada entre totes les propostes.

Próximos Cursos BIM Octubre - Diciembre 2016

4ª edición módulo M0. Aplicaciones BIM a la Ingeniería Civil (30h, 5 semanas, 2 días/sem)

1ª edición módulo M1/M2. BIM en el diseño del proyecto y en la construcción de la obra (módulo fusionado de los antiguos M1 y M2) (42h, 7 semanas, 2 días/sem)

1ª edición módulo M3. BIM en el mantenimiento de infraestructuras  (30h, 5 semanas, 2 días/sem)

1ª edición módulo M4. BIM en la seguridad y salud de las obras. Formato workshops (3 sesiones de 8h cada una)

Próximamente información en la web del CETOP
 

Taula Estratègica Catalana del Corredor Mediterrani

La importància del Corredor Mediterrani consisteix en la seva capacitat de connectar nos amb el món, d’impulsar i internacionalitzar la nostra economia, de generar ocupació, de reforçar les oportunitats d’invertir a Catalunya, de posar en valor els clústers i pols econòmics de manera global i com a estímul per al desenvolupament del nostre país en termes generals.

Catalunya és un territori geoestratègicament situat al sud d’Europa, al bell mig dels fluxos econòmics d’intercanvi i de comerç global que flueixen entre Àsia, Amèrica i Àfrica i la mateixa Europa.

Convenio entre Gas Natural y el CETOP

La compañía Gas Natural Distribución (GND) y el Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya han vuelto a firmar un convenio, gracias al cual, GND pondrá a disposición de los colegiados información de sus servicios y les ofrecerá asesoramiento.

Este convenio recoge también la colaboración y participación de GND en algunas actividades que organizará el CETOP previstas para este ejercicio, como son:

El CETOP en la conferencia temática sobre espacios públicos de hábitat III

La Universitat de Barcelona UB acogió los días 4 y 5 de abril las ponencias sobre Espacios Públicos que la Conferencia de las Naciones Unidas sobre el Desarrollo Urbano Sostenible y Vivienda (Habitado III) propuso antes de la aprobación de la Nueva Agenda Urbana que tendrá lugar en la Conferencia Mundial de Quito el próximo mes de octubre.

Páginas

Suscribirse a RSS - cetop