ITeC

Últims dies de les Setmanes Blaves de l'ITeC!!

Des de l'ITeC sabem que tant el sector com la societat està passant per moments difícils, volem posar el nostra gra de sorra per intentar ajudar (en la línia de la Fundació sense afany de lucre que sóm).
És per això que hem creat les setmanes blaves. Durant aquesta setmana i la vinent, tothom podrà disposar d'un descompte del 20% de la majoria dels nostres productes.
Entra a la botiga de la web per a més informació!
 

L'ITeC et vol ajudar, t'ofereix 30% de descompte

Des de la Fundació ITeC, un dels seus objectius és ajudar a la societat i són concients de què actualment s'està passant per un mal moment.

Es per això que en ànims de què ningún col·lectiu hagi de renunciar a poder treballar amb determinades eines, que són necessàries, han mirat de fer una oferta el màxim ajustada possible, que permeti a tothom accedir-hi.  

Quin serà el futur de la construcció després de la Covid-19?

La Fundació ITeC comparteix la seva percepció sobre la mena d’impacte econòmic que recaurà sobre el sector de la construcció a conseqüència de la pandèmia.

Òbviament, és massa aviat per a fer previsions amb precisió i la situació pot anar canviant dia a dia, però sí que podem començar a entreveure que, en un sector tan heterogeni com el nostre, el risc d’una recessió violenta no és necessàriament transversal a tots els mercats.

ITeC, 40 años construyendo futuro

El ITeC cumple su 40 aniversario coincidiendo con un momento de cambios en el sector de la construcción. Son unos cambios muy relacionados con la innovación, la sostenibilidad y los flujos de información, que son precisamente los vectores que han movido la actividad del ITeC desde su creación en 1978, alrededor de los cuales se ha podido consolidar como una institución de referencia.

El ITeC celebra su 40 aniversario

Este año 2018 el ITeC celebra su 40 aniversario. El instituto se constituyó como fundación privada sin ánimo de lucro, el 1 de agosto de 1978, con el objetivo de contribuir a la mejora de la calidad del sector de la construcción. Desde sus inicios, formaron parte del Patronato todos los agentes implicados en el sector: colegios profesionales, entre los que se encuentra nuestro colegio, administración, universidad y entidades empresariales.

Páginas

Suscribirse a RSS - ITeC