Usted está aquí

Banc Sabadell PRO: Fons de Recuperació Europeu

Fons de Recuperació Europeu: Una oportunitat per a les empreses espanyoles

A Banc Sabadell treballem en PRO dels PROfessionals. Ara més que mai, volem acompanyar i oferir a les nostres empreses, pimes i autònoms les millors solucions
per al seu negoci.

El Fons de Recuperació Europeu representa per a Espanya una ocasió històrica per modernitzar la seva economia en l’àmbit ecològic i digital i impulsar una recuperació econòmica inclusiva i transformadora del teixit productiu de forma sostenible.

Amb aquesta finalitat, s’atorgarà als estats membres 750.000 milions d’euros entre transferències i préstecs, amb l’objectiu d’impulsar plans de recuperació i reformes sobre la base d’una societat verda, digital i inclusiva.

En el cas d’Espanya, el Govern ha presentat el seu Pla Nacional de Recuperació, Transformació i Resiliència, amb què té previst mobilitzar 72.000 milions d’euros entre
el 2021 i el 2023, i que se centra en quatre aspectes concrets:Transició ecològica

  • Transformació digital
  • Cohesió social i territorial
  • Igualtat

El passat mes d’octubre a Sabadell Hub Empresa vam fer un webinar en què vam explicar quines són les claus d’aquesta important iniciativa. Et convidem a visualitzar-lo fent clic en l’enllaç següent: ser on siguis.

En aquest context, per a Banc Sabadell és prioritari ser al costat de totes les empreses i acompanyar-les perquè puguin identificar oportunitats i beneficiar-se d’aquesta iniciativa única.

Per això, et continuarem informant puntualment sobre les principals novetats del Fons de Recuperació Europeu perquè coneguis de primera mà i de forma ràpida i eficaç tota la informació que et pugui interessar.

Paraules clau: