Agenda

nov.
24

Curso online gratuito, se necesita auriculares para poder seguir al curso

nov.
24

Ets un professional, un gestor o una empresa de serveis que desenvolupa la seva activitat en l'àmbit de l'administració local?

Vols compartir coneixements, intercanviar experiències entre els diferents professionals i les empreses de el sector?

nov.
25

Últimament sentim parlar de tecnologies informàtiques com Blockchain, signatura digital, encriptació i segells de temps que prometen solucionar molts problemes. Tots hem sentit que són tecnologies inviolables, però moltes vegades se’ns demana un acte de fe a l’hora d’assumir-lo.

nov.
27

La Mesa d'Enginyeria Tècnica i de Graduats en Enginyeria de Catalunya (METGEC) organitza una trobada virtual amb una experta i dos experts per parlar de tres temes cabdals per al desenvolupant urbà del seg

Paraules clau:
des.
01

La Universidad Católica de Murcia, para facilitar el acceso a los actuales ITOP’s al Grado en Ingeniería Civil, según la EESS, una vez aprobado y verificado, ha diseñado el Curso de Adaptación al Grado de Ingeniería Civil.

des.
03

El objetivo de este curso es dar a conocer las diferentes soluciones que existen para impermeabilizar las estructuras enterradas, tanto en obra nueva como en rehabilitación.

des.
14

Descripció

El primer objectiu del curs és estudiar i descriure els tipus de vehicles elèctrics, així com la normativa que especifica les característiques i condicions de funcionament dels punts de càrrega i de la connexió entre la infraestructura i el vehicle.

des.
14

De la mano de PREMFOM, te ofrecemos un curso de preparación del test psicométrico y de conocimientos para el cuadro técnico de Ingeniería Civil de 13 horas de duración en modalidad online. El curso comenzará el 14 de diciembre. El plazo de inscripción terminará el lunes 7 de diciembre.

des.
22

El curso divulgativo “Introducción al corte y perforación” es un curso on-line en vídeo organizado desde AEDED para recoger en formato audiovisual todo el contenido sobre esta actividad especializada que se ha ido creando y sistematizando a lo largo de estos años desde la asociac

gen.
12

OBJECTIU GENERAL
- Aprendre a mesurar resultats de Màrqueting Digital: accions en xarxes socials, SEO, SEM, mail
Màrqueting.
- Aprendre a fixar i aconseguir objectius SMART en Màrqueting Digital.