Notícies

Les solucions que marquen el rumb de la revolució sostenible al mercat
Viu-lo en primera persona, del 21 al 23 de maig de 2024!

A Construmat estem convençuts que la construcció i la rehabilitació són una peça clau per afrontar els reptes socials, econòmics i mediambientals actuals, i per això posem el focus en la sostenibilitat.

El Saló torna amb les solucions que aposten per l'accessibilitat, eficiència energètica o materials de proximitat per millorar la vida de les persones. Una cita única que connecta milers de professionals de tot l'ecosistema del...

Llegiu-ne més

Analizaremos los criterios de selección para elegir el pavimento continuo adecuado para cada industria

 • Los pavimentos y losas de hormigón están sometidos a diversas agresiones: Fruto de dichas agresiones se pueden producir: fisuras, roturas, y pérdidas de masa.
 • Un pavimento de hormigón en mal estado en una industria es causante de diversos problemas que comprometen el funcionamiento eficiente de la misma
 • Los pavimentos han de adaptarse a las necesidades de cada tipo de industria, así como a las de cada área 
 • La correcta elección del...
Llegiu-ne més

 I Premio a la Innovación en Ingeniería Civil

Se buscaba “galardonar la labor de nuestros profesionales, Colegiados del CITOP, en el desempeño de la profesión de la Ingeniería Técnica de Obras Públicas, a través de proyectos destacados en innovación en el ámbito de la Ingeniería Civil”.

El Premio ha recaido en  Francesc X. Mañé Ballester, Colegiado de Cataluña, por “App Bussle. Mejora de la accesibilidad cognitiva en el transporte público en bus de los usuarios con TEA y otras dificultades cognitivas”.

Tecnología...

Llegiu-ne més

D'acord amb l'article 22.2 dels nostres Estatuts, es convoca l'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA del Col·legi de l'Enginyeria Tècnica d'Obres Públiques i de l'Enginyeria Civil de Catalunya.

L'Assemblea es realitzarà en format presencial i de manera online, a través de la plataforma Zoom, el dimarts 30 d'abril a les 17:30 h en primera convocatòria i a les 18 h, la segona convocatòria.

*Accés a la plataforma Zoom ...

Llegiu-ne més

CONSTRUMAT 2024

Del 21 al 23 de maig, el pavelló 2 del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona serà seu de la 23a edició d'un saló que comptarà, a més, amb tot l'ecosistema de la construcció espanyola. 

 • Sostenibilitat i innovació redefineixen la construcció a Construmat 2024
 • Un extens programa d'activitats per als col·lectius de professionals del sector farà de Construmat 2024 el millor fòrum de debat i coneixement de la indústria de la construcció.
 • Construmat 2024 abordarà els grans reptes del sector a través d'un programa d'...
Llegiu-ne més

REHABILITACIÓN DE LA ESTRUCTURA DEL TÚNEL FERROVIARIO MADRID-BARCELONA EN EL GARRAF (Barcelona) CON PRODUCTOS MAPEI

Como consecuencia de un muy avanzado estado de degradación de la estructura de hormigón del falso túnel, ADIF decidió declarar la rehabilitación de la estructura del falso túnel como obras de emergencia.

En base a los requerimientos del proyecto, Mapei, como fabricante de productos para la rehabilitación y protección del hormigón armado, estudiamos, ensayamos y finalmente aportamos las soluciones adecuadas en cada uno de los elementos...

Llegiu-ne més

VIII Edició  Premis Nit  Infraestructures

 • Organitzat pel Consell Assessor d'Infraestructures de Catalunya,se celebrarà un acte en el que s'entregarà el premi a la millor infraestructura o equipament posat en servei durant l'any 2023 a Catalunya.
 • Aquests premis tenen per objecte fer valdre l'esforç realitzat pel conjunt d'agents que integren el sector de les infraestructures i els equipaments per assolir l'excel·lència en la seva activitat i millorar la qualitat de vida de la ciutadania, la competitivitat de les empreses i la transformació de la...
Llegiu-ne més

El Col·legi ha signat un conveni de col·laboració amb l'empresa MAPEI SAU, líder mundial en la producció d’adhesius i productes químics per a la construcció i la indústria.

Gràcies a aquest acord, MAPEI posarà a disposició dels col·legiats, informació dels seus productes i materials i de la seva correcta aplicació mitjançant documentació específica i assessorament.

En aquest mateix conveni es recull el compromís de MAPEI per realitzar webinars i enviament de noticies i articles on els col·legiats trobin solucions per resoldre qualsevol problemàtica que se li presenti en les...

Llegiu-ne més

COL·LEGIS PROFESSIONALS, CONTRA EL DÈFICIT FISCAL I A FAVOR DE LA GESTIÓ PRÒPIA DELS RECURSOS ECONÒMICS PER LA MILLORA DELS SERVEIS PÚBLICS I LES INFRAESTRUCTURES DE CATALUNYA

 • Cal gestionar els recursos propis per millorar el benestar i la competitivitat de Catalunya

COL·LEGIS PROFESSIONALS, CONTRA EL DÈFICIT FISCAL I A FAVOR DE LA GESTIÓ PRÒPIA DELS RECURSOS ECONÒMICS PER LA MILLORA DELS SERVEIS PÚBLICS I LES INFRAESTRUCTURES DE CATALUNYA

Els col·legis professionals i consell de col·legis signats,...

Llegiu-ne més

"Fa temps que Catalunya no aborda els problemes de l’aigua fins que se’ls troba a sobre"

 • El Diari El 9 Nou, ha publicat una entrevista al president de l'Associació Catalana Amics de l'Aigua, Xavier Latorre, on s'aborden els problemes actuals relacionats amb la sequera que estem patin..
 •  Xavier Latorre, que ha treballat més de 40 anys a administracions de gestió com l’ACA, ens acosta les seves impresions envers la realitat hidraulica del nostre pais.

En el següent...

Llegiu-ne més

Pàgines

Subscriure a Notícies