Esteu aquí

CURS: Programa de formació en intel·ligència artificial generativa aplicada

Dates: 
7/ 9/ 14/ 16/ 21/ 23 i 28 maig 2024
Horari: 
de 17 a 20 h.
Lloc: 
Presencial i videoconferència Seu ECCAT C/Numància 95-99 - Barcelona
Preu: 
Colegiado:300€ No colegiado 420€
Organitza: 
Academ-ia i ECCAT

PROGRAMA DE FORMACIÓ EN INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL GENERATIVA APLICADA    

OBJECTIUS 

 • Objectius Generals:

El programa té com a objectiu dotar els participants de les habilitats pràctiques i els coneixements necessaris per implementar la Intel·ligència Artificial Generativa (IAG) en els seus camps professionals, com a màrqueting, finances, recursos humans, vendes, operacions i altres àrees estratègiques.

 • Objectius Particulars: 
  • 1. Els participants estaran capacitats per aplicar de manera efectiva la Intel·ligència Artificial Generativa (IAG) als seus dominis professionals, amb un enfocament pràctic i orientat a resultats.
  • 2. El programa ofereix casos d'ús específics adaptats a cada departament de negoci, assegurant que els participants obtinguin les eines i els coneixements necessaris per implementar immediatament GAI a la seva feina diària.
  • 3. En acabar, els participants no només comprendran la IAG, sinó que també hi seran preparats per integrar aquesta tecnologia disruptiva a la presa de decisions estratègiques, fomentant la competitivitat, la innovació i l'eficiència en tots els nivells de l'organització.

DESTINATARIS 

Responsables de departament, personal tècnic, càrrecs directius i d'altres perfils que estiguin interessats en l’aplicació de les noves tecnologies per millorar la productivitat i competitivitat de les empreses de qualsevol sector i mida.                                                                                                

IMPARTIT PER 

 • Josep Maria Felguera, Consultor de Digitalització a Schumpit, especialista en implantar solucions d'IA. 
 • Lluís Martín: Enginyer tècnic industrial, master en direcció d'operacions, direcció de projectes, Lean (Canvas i manufacturing), Six sigma. Consultor estratègic i de transformació digital.
 • Jordi Castells Coscullola, Consultor en innovación y transformación organizacional. Ingeniero de Telecomunicaciones y Licenciado en Investigación de Mercados y asesor acreditado en Estrategia en ACCIÓ

DURADA 22 (18 h. PRESENCIAL + 4h. TUTORIAS)

DATES I HORARI dimarts i dijous 7 / 9 / 14 / 16 / 21 / 23 maig de 17 a 20h. dimarts 28 maig de 17 a 21h.

 

Paraules clau: