Presentació

CONGRÉS CIM-2022 El congrés dels tècnics municipals

Ets un professional, un gestor o una empresa de serveis que desenvolupa la seva activitat en l'àmbit de l'administració local?

Aconsegueix un perfil integrador en l'àmbit de l'enginyeria i la gestió urbana

PREINSCRIPCIONS OBERTES: Fins al 21 de novembre de 2022

El Col·legi signa un conveni de col·laboració amb ACEDIS Formación Business School

Desprès de les gestions fetes per l'INGITE i la METGEC, on l’ECCAT exerceix la vicepresidència, l’Ajuntament de BCN ha complert la seva paraula i ha inclòs els graduats en enginyeria en les places A1.

El Col·legi signa un conveni de col·laboració amb El Clúster de Seguretat contra Incendis de Catalunya (CLÚSIC). 

En una situació on la societat està adaptant-se als nous canvis de tots tipus, el que ara en diem, una societat resilient, el nostre col·lectiu i en particular l’associació col·legial també ho ha de ser.

Avís als usuaris d'Internet Explorer 8 (o inferior)

La versió 8 del navegador Internet Explorer te més de 4 anys, i ja han estat publicades les versions 9 i 10. Actualitzeu-les si voleu veure aquesta web tal i com ha estat dissenyada.

Si sou usuaris del sistema operatiu Windows XP, que te més de 10 anys, no podreu actualitzar-lo. En aquest cas us recomanem que useu altres navegadors com el Firefox, Chrome, Opera... o que canvieu el vostre sistema operatiu (teniu opcions gratuïtes disponibles, com linux).

De totes formes, hem fet alguns retocs perquè la navegació per la web amb IE8 sigui possible, tot i que no la més recomanable.

Subscriure a Front page feed