Esteu aquí

Reunió amb la Comissió Construïm el Futur

El passat 12 de desembre, la Comissió BIM de l’ECCAT va participar a la reunió de Conclusions 2023 del CCF (Comissió Construïm el Futur), la qual treballa construint ponts entre els diferents col·lectius de la construcció 1. L’ECCAT és membre del CCF, la qual agrupa més de 50 col·lectius diferents del sector per establir les bases del futur de la construcció en quatre àrees: Digitalització BIM, Contractació Col·laborativa, LEAN i Industrialització 1.

La digitalització BIM és una metodologia de treball col·laborativa i transformadora que està sent adoptada per molts agents implicats en el procés constructiu 2. La contractació col·laborativa és una forma de contractació que busca la cooperació entre les parts per aconseguir un objectiu comú 3. LEAN és una filosofia de gestió que busca la millora contínua dels processos productius 3. La industrialització és un procés que busca la producció en sèrie d’elements constructius per aconseguir una major eficiència en el procés constructiu 3.

Us convidem a visitar la pàgina web del CCF i sobretot l’àrea de publicacions, on durant l’any 2024 s’aniran incorporant nous documents 14.

Esperem que aquesta informació sigui d’ajuda!

 

 

 

Paraules clau: