Usted está aquí

Curs Internacional en: Hidrogeologia, aprofitament i gestió de recursos hídrics en illes i terrenys volcànics (VII edició)

Fecha: 
19 i 20 d'abril
Horario: 
9h - 14h
Ubicación: 
Sala de Graus, Facultat de Ciències de la Terra, UB c/Martí i Franquès, s / n - 08028 Barcelona
Precio: 
Gratuït
Organizado por: 
Institut de Recerca de l'Aigua (IdRA). Universitat de Barcelona Facultat de Ciències de la Terra. Universitat de Barcelona

PRESENTACIÓ

Aquest curs contribueix a millorar el flux d'informació cientificotècnica entre els professionals del sector, estudiants de geologia, enginyeria civil, minera, ciències ambientals i agronomia per dotar-los de les eines necessàries per a escometre els problemes d'índole hidrològica i hidrogeològica en mitjans volcànics, així com la gestió i aprofitament dels recursos hídrics en sistemes insulars.

Durant el curs s'abordaran de forma intensiva aspectes de l'Enginyeria hidràulica i hidrològica, amb possibilitat del seu ús en terrenys i illes volcàniques d'altres llocs del món.

El curs comença la seva VII edició, i ja ha format més de 200 especialistes en la gestió i coneixement de les singularitats dels recursos hídrics en illes volcàniques, preparant els participants per treballar en qualsevol entorn volcànic. S'ha convertit en un referent a nivell nacional per a la formació en aquest camp.