empreses

Assessorament per a la creació d’empreses (30 hores)

Dates: 
Del 19 de setembre al 5 d’octubre de 2017
Horari: 
dimarts i dijous de 9h - 14h
Lloc: 
Col·legi Educadores i Educadors Socials de Catalunya (C. Aragó 141-143, 4a planta – 08015 Barcelona)
Preu: 
curs subvencionat

A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya hem tingut accés a diferents cursos subvencionats per als nostres col•legiats/des. Aquests cursos estan destinats a treballadors/es adscrits al Règim General, autònoms/es i persones en situació d’atur.

El nombre de places és limitada, per aquest motiu és REQUISIT IMPRESCINDIBLE fer la pre-inscripció al curs per mail a catalunya@cetop.cat

Networking Talent Day

Els dies 4 i 5 de novembre UPC Alumni organitza el II Networking Talent Day (NTD). La jornada ofereix als titulats de la UPC, l'oportunitat d'entrar en contacte amb les empreses relacionades amb els àmbits de docència i recerca de la Universitat. D'altra banda, l'NTD proporciona a les empreses un espai on conèixer i entrevistar el talent que es genera a la UPC.

Els assistents interactuaran a través de trobades en grups reduïts i de sessions de networking lliure on les persones inscrites podran interactuar amb les empreses del seu interès.

Banc Sabadell continua amb el seu compromís de finançament a les empreses.

Banc Sabadell ha subscrit les línies ICO 2015, que són accessibles per a tot tipus d'empreses, sigui quina sigui la seva dimensió. Permeten finançar els projectes d'inversió en un termini de fins a 20 anys i amb fins a 12,5 milions d'euros, segons la línia.

Per a més informació accedeixi a: https://www.bancsabadell.com/cs/Satellite/SabAtl/Lineas_ICO/119135629454...

 

Subscriure a RSS - empreses