Notícies

D'acord amb l'article 22.2 dels nostres Estatuts, es convoca l’ASSEMBLEA ORDINÀRIA del Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya.
 

L’Assemblea tindrà lloc a la sala d’actes del Col·legi, carrer Numància 95-99, local 5 de Barcelona, el dia  22 DE MARÇ (DIjous) a les 17.30 h en 1a convocatòria i a les 18.00 h. en 2a convocatòria.

La teva participació és molt important i volem comptar amb la teva presència. Si no pots venir, delega el teu vot per fer sentir la teva veu.
 

...

Llegiu-ne més

El Código Estructural sustituirá antes de final de año a la actual EHE-08

El 15 de febrero ha finalizado el primer plazo para presentar alegaciones al texto que conformará el futuro Código Estructural, que sustituirá previsiblemente antes de final de año a la vigente Instrucción de Hormigón Estructural EHE-08.

La importancia estratégica de la futura Ley es enorme y ANDECE ha actuado una vez más como representante autorizado de la industria nacional de las empresas fabricantes de elementos prefabricados de hormigón. Durante el mes transcurrido desde la...

Llegiu-ne més

L'ITeC compleix el seu 40è aniversari coincidint amb un moment de canvis en el sector de la construcció. Són uns canvis molt relacionats amb la innovació, la sostenibilitat i els fluxos d'informació, que són precisament els vectors que han mogut l'activitat de l'ITeC des de la seva creació el 1978, al voltant dels quals s'ha pogut consolidar com una institució de referència. Constituïda com una fundació sense ànim de lucre, actualment el seu patronat aglutina des de col·legis professionals fins a administracions, universitats i entitats...

Llegiu-ne més

Gràcies al conveni que el Col·legi té signat amb l'Institut Didactia, els col·legiats poden gaudir de descomptes molt avantatjosos als seus cursos online.

Consulta els que comencen ara al març i que et varem enviar per mail ahir.

Inscriu-te al que sigui més interessant per a tu.!! 

Vols assistir gratuïtament al BIM Summit d'aquest any??

El col·legi sorteja entre tots els nostres col·legiats, una entrada valorada amb 399€ per poder anar a l'European BIM Summit 2018, que tindrà lloc els dies 8 i 9 de març a l'Auditori AXA del centre de negocis i comercial l'Illa Diagonal de Barcelona.

El guanyador serà la persona que tingui el número de col·legiat més proper (per davant o per darrera) al número guanyador del TRIO (Loteria de Catalunya) del dia 27 de febrer de 2018.

 

L’ITeC acaba de publicar el Banc BEDEC 2018 consultable a través de qualsevol dispositiu, ja sigui mòbil o de sobretaula.

A partir de 2018 el Banc Bedec permetrà a l’usuari un accés il·limitat durant un any a partir de la data de compra, així com poder utilitzar la funció “arrossegar elements amb preu i plec” (Drag & Drop) a programes que llegeixin format FIEBDC-3/2016, les vegades que faci falta. A l’apartat de configuració de paràmetres també està accessible la consulta dels bancs del 2016 i 2017.

La 35a edició del Banc BEDEC, disponible en català i...

Llegiu-ne més

Firmat un conveni pel qual l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya cedeix les instal·lacions de la seva seu de Barcelona, al CETOP, en motiu de la celebració del proper 4art Congrés d'Enginyeria Municipal, que tindrà lloc els propers 25 i 26 d'octubre. El conveni l'ha signat el director de l'Institut, el sr. Jaume Massó i Cartagena i el degà del nostre col·legi, el sr. Xavier Font i Mach.

El Congrés és l’oportunitat perquè tots els professionals que participen en la gestió del món local...

Llegiu-ne més
  • L’objectiu del nou servei P+R de l’AMB és potenciar l’ús del transport públic, augmentant l’oferta d’estacionament al voltant de les estacions ferroviàries i facilitant la intermodalitat amb el vehicle privat.

  • El servei, que es gestiona amb una nova app i que arribarà properament a d’altres municipis metropolitans, s’emmarca en el pla de reducció de contaminació atmosfèrica de l’AMB i de millora de la qualitat de l’aire.

  • De les 6.000 places d’aparcaments al voltant de les estacions analitzades per l’AMB, l’organisme metropolità...

Llegiu-ne més

LA IMPLANTACIÓ DEL CONTROL DE MATRÍCULES PER CÀMERA A LA ZBE RONDES BCN I ELS NOUS SERVEIS DE BUS EXPRÉS I METROBUS, LES GRANS NOVETATS PRESENTADES AL IV CONSELL DE LA MOBILITAT DE L’AMB

Durant el IV Consell de Mobilitat, que aglutina tots els agents socials de la metròpolis implicats en la mobilitat,  s'han presentat les noves mesures estrella que començaran a funcionar aquest 2018.

Tot, amb el ferm objectiu de seguir millorant la qualitat de l’aire i seguir impulsant un canvi d’hàbits cap a una mobilitat molt més sostenible a nivell metropolità.

...

Llegiu-ne més
  • Amb una inversió prevista superior als 3 milions d’euros, es reprèn el projecte per construir una xarxa de col·lectors de 18 quilòmetres

  • Colomers, Jafre, Vergés, la Tallada d’Empordà, Tor i Canet de la Tallada (aquest últim incorporat amb la modificació del projecte) es connectaran a la depuradora de l’Escala

  • S’evitarà així l’abocament d’aigües residuals al medi hídric

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha aprovat el projecte que millorarà el sanejament de les aigües residuals a la comarca del Baix Empordà....

Llegiu-ne més

Pàgines

Subscriure a Notícies