Agenda

gen.
22

El curs amb clara orientació pràctica, té com a objectiu l'especialització de l'aplicació del Decret 190/2015 de 25 d'agost, conegut com a Reglament de contaminació lumínica a Catalunya.

Està dividit en dos sessions, i cadascuna de les dues, es dividirà en:

gen.
24

El Col·legi d’Enginyers de Camins organitza la conferència: Contribució a la sostenibilitat, mitjançant innovació en rases de serveis en el marc del cicle: Innovació i Tecnologia aplicada a l’enginyeria civil.

gen.
25

Aquest any es compleixen 5 anys des de la publicació del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022.

Reflexionarem sobre la primera meitat del Compromís 2012-2022 amb membres de la xarxa B+S i abordarem els reptes dels propers 5 anys.

gen.
31

Des de la publicació de la Llei 31/1995 de Prevenció de Riscos Laborals i el RD 39/1997, reglament del Serveis de Prevenció, la prevenció dels riscos laborals a les empreses ha pres una singladura que s'ha emprés de formes diferents a través d'un servei de prevenció propi o bé amb un servei de pr

febr.
06

Descripción del curso

Los SIG son una herramienta que permite mejorar la calidad de las intervenciones de la cooperación al desarrollo, al tiempo que facilitan la optimización del alcance de las políticas públicas de los países socios.

febr.
22

Introducció: Què és el sistema de l’últim planificador?

jul.
01

Cursos correspondientes a un Plan de Oferta Estatal, que finalizará en septiembre de 2018 aproximadamente.

CURSOS

des.
22

Com cada any el Col·legi d’Enginyers d’Obres Públiques de Catalunya vol obsequiar al seus col·legiats amb una agenda per al 2018.

Paraules clau: