Agenda

jul.
25

CYPETEL ICT realitza el disseny i dimensionament de la Infraestructura Comuna de Telecomunicacions (ICT) per a l’accés als serveis de telecomunicació a l’interior de les edificacions, segons el Reial decret 346/2011.

jul.
25

Tal i com us vam informar el passat 20 de juny, i un cop représ el procés electoral a càrrecs de la Junta de Govern del Col·legi de Catalunya, annex us enviem el programa electoral, les paperetes de cadascuna de les candidatures i el procediment del vot.

jul.
25

Us informem que es reprèn el procés electoral a càrrecs de la Junta de Govern del Col·legi de Catalunya.

Es van presentar dues candidatures que van ser aprovades per la Junta Electoral i s'haurà de procedir a eleccions per escollir una d'elles.

jul.
26

Degut l’entrada en vigor de la Llei de Contractes dels Sector Públic, el proper dia 26 de Juliol es realitzarà una sessió de presentació “Plecs de clàusules administratives per assistències tècniques d’Infraestructures.cat”.

Paraules clau:
jul.
26

OFERTA PARA COLEGIADOS:

Realiza durante el mes de Julio un curso intensivo práctico de inglés con el fin de fortalecer, consolidar y mejorar tu nivel de inglés rápidamente.

De lunes a jueves, 2 horas y media al dia.

Con profesora nativa.

oct.
01

COLGEOCAT, en col·laboració amb la Facultat de Ciències de la Terra de la UB i l'Institut de Formació Contínua IL3 de la UB, organitza la 5a edició d'aquest curs, que s’iniciarà el proper mes d'octubre.