Agenda

Oct
15

El curs pretén ser una actualització pràctica dels coneixements en el càlcul estructural modern, fent una especial incidència en els aspectes relacionats amb la concepció estructural, la verificació dels elements i la justificació de la resistència al foc.

Oct
16

Roca Barcelona Gallery us invita a la taula rodona,

 

Keywords:
Oct
16

La gestió dels residus suposa per a les empreses el desenvolupament de diverses tasques que deriven de l'aplicació de la legislació vigent en matèria de residus a nivell europeu, estatal, autonòmic i local.

Oct
18

L’any 2018 ha estat declarat per la Comissió Europea com l’any de la multimodalitat ( #EUMultimodalityYear). La multimodalitat, o intermodalitat, com també s’anomena a aquest concepte, fa referència a la combinació de diferents mitjans de transport per tal de realitzar un mateix desplaçament.

Oct
18

SEAWATER & MARINE CONCRETE, TOWARDS SUSTAINABLE CONSTRUCTIONS
Free Seminar in Barcelona, October 18th, in collaboration with JCI Japan Concrete Institute

The sustainability of marine concrete structures should be focused in two main aspects:

Oct
24

Disseny de sistemes de protecció d’un edifici amb el Open BIM Health and Safety

  • Disseny dels diferents elements, proteccions, senyalitzacions...etc, que permeten representar els plànols del Projecte de Seguretat i Salut d´estructures d´edificació.
Oct
25

Save the date! 25-26 d'octubre de 2018

Keywords:
Nov
06

Seminario online orientado a profesionales de la arquitectura, la ingeniería y la construcción.

Nov
08

Front municipal, de les entitats socials, ambientals i de la societat civil per garantir els drets energètics a Catalunya

Nov
13

Continuant amb la línia formativa iniciada l’any 2005, el Departament de Justícia, mitjançant el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, ofereix un seguit d’activitats de formació adreçades als perits judicials per tal de millorar-ne la formació en relació amb la seva tasca professio

Nov
13

Le recordamos que Barcelona Building Construmat le invita a visitar Iwater, los días 13, 14 y 15 de Noviembre. Salón donde se proponen soluciones y conocimientos para la gestión eficiente y "smart" de los recursos hídricos.

Keywords:
Nov
14

La Diputació de Barcelona, conjuntament amb l’Institut de Salut Global Barcelona, organitza el proper 14 de novembre, aquesta segona Jornada en el marc del projecte “Entorn urbà i salut”, projecte que va ser guardonat amb el premi EPSA 2015 per la transversalitat en el seu plantejament.