Agenda

Nov
21

LEAN SOBRE LA MESA - "la muda" o desperdicio

¿Quieres mejorar la productividad y bienestar laboral en tu oficina? ¿Conoces el sistema de trabajo Lean?

Nov
23

L'Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses junt amb l'Associació de Probàtica i Dret Probatori i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) organitzen el CONGRES INTERNACIONAL DE PERITATGE I PROVA PERICIAL  al Centre d’Estudis Jurídics i formació especialitzada de Barcelona els dies 23 i

Nov
23

L'objectiu del curs és donar a conèixer els principis en els que es basa la formació dels preus en el mercat espanyol, els paràmetres de l'evolució dels mateixos fins al moment actual i avançar els possibles escenaris futurs del mercat d'oferta-demanda.

Nov
25

TALLER: LIDERATGE AMB COACHING
“DIRECCIÓ I CONDUCCIÓ D'EQUIPS DE TREBALL”

Nov
25

El Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya y la Universidad Católica de Murcia tienen establecido un convenio para la realización del Curso de Adaptación al Grado en Ingeniería Civil.

Nov
28

TRACTAMENT D'APLICACIÓ DE RESINES EN PAVIMENTS I FERMS D'ÀMBIT INDUSTRIAL

Nov
28

 

 

Després de l'èxit del passat webinar, tornem a repetir !!

Nov
30

Un horitzó de creixement, però amb condicions

Dec
13

El balance de sulfuros es una técnica que se emplea para la modelización matemática del sulfuro dentro de las redes de alcantarillado, para de esta manera conocer con detalle cómo y porque se están dando los problemas de olores y corrosión en nuestra red de colectores.

Dec
22

Com cada any el Col·legi d’Enginyers d’Obres Públiques de Catalunya vol obsequiar al seus col·legiats amb una agenda per al 2018.

Keywords: