Agenda

Feb
19

Cada vez son más las aplicaciones y usos de los drones en el ámbito de la ingeniería civil porque permiten obtener puntos de vista privilegiados a la hora de construir, inspeccionar, mantener o controlar obras de infraestructuras, instalaciones o la realización de trabajos topográficos.

Feb
20

Aquest curs pretén aprofundir en la problemàtica específica de la frontera entre coordinació de seguretat i salut i la coordinació d'activitats empresarials en tasques de manteniment i construcció, amb un èmfasi especial en les situacions concretes que es donen a l'entorn de Facility Management.

Feb
20

El Liweb és una aplicació web que facilita de forma àgil la gestió informàtica del llibre d’incidències i permet la substitució del llibre d’incidències en paper.

Feb
20

El curs d'Enginyeria Avançada de Manteniment té com a finalitat conèixer els mitjans i les tècniques necessàries per implementar de forma eficaç una gestió del manteniment en qualsevol tipus d'instal·lació.

Feb
21

L'objectiu del curs es presentar els conceptes generals de contingut d'aquestes normes, fent especial èmfasi en la seva aplicació en les activitats d’inspecció relacionades amb el medi ambient i, molt especialment, amb les inspeccions relacionades amb els sòls potencialment contaminats i les aigü

Feb
21

El risc elèctric és aquell susceptible de produir-se en instal·lacions elèctriques als llocs de treball, no només dels treballadors que el seu comès sigui instal·lar, reparar o mantenir les instal·lacions elèctriques sinó tot aquell treballador que a la s

Feb
22

Introducció: Què és el sistema de l’últim planificador?

Feb
24

Ponència a càrrec de :

  •         Manel Cónsola Palou - Cap de laboratori de la Diputació de Lleida

Programa:

Feb
26

La publicació de la norma UNE EN 12845 2016 permet per vegada primera l'ús dels ruixadors automàtics ESFR i dels ruixadors per a aplicacions específiques CMSA (Control Mode Special Aplication) segons les pròpies regles europees sense recórrer a les normes NFPA i FM utilitzades fins al moment.

Mar
01

El proper mes de març, els dies 1, 8, 15 i 22, s’ha programat una nova edició del Curs de Control d’obra i millora de producció, el sistema de l’últim planificador.

Mar
23

Aquesta jornada, de caràcter voluntari, està dirigida tant als alumnes de l’edició actual, com als de les edicions anteriors.

Abr
14

Si te gusta el deporte, el próximo 14 de abril tienes una cita con "La Intercol"

Palabras clave: