Esteu aquí

Diada de Catalunya

Un onze de setembre més, els col·legis tècnics professionals de Catalunya han dut a terme l'ofrena floral a Rafael de Casanova.

Aquest acte, que es porta a terme ja fa anys, és el reflex de la unió i la col·laboració que existeix actualment entre els diferents col·legis professionals. Aquest treballar  junts és la força que ens permet representar i  defensar el col·lectiu de professionals que treballen i viuen a Catalunya.

Els Col·legis Professionals som fonamentals per a la societat com a garantia dels drets dels ciutadans i de la contínua adequació de les professions a les necessitats socials.

Els Col·legis Professionals som portaveus i representants dels professionals davant de la societat i les Administracions, exercint com a interlocutors i vehiculant les seves inquietuds i aportacions.

Els Col·legis Professionals som una expressió de la vitalitat del teixit social català, amb una llarga trajectòria en defensa dels drets fonamentals, els valors democràtics  i les llibertats, i promovem el debat públic i la canalització de les preocupacions i requeriments socials.

Paraules clau: