Notícies

Resposta a la petició per resoldre la inquietud dels terminis per tramitar les comunicacions de modificació no substancial (MNS) de les autoritzacions ambientals

Adjunt trobareu carta tramesa per la Generalitat de Catalunya Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Direcció General de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental, indicant la instrucció que permetrà agilitzar la tramitació de les comunicacions (MNS), atès que introdueix canvis que reduiran els terminis de tramitació.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb la bústia de la...

Llegiu-ne més

Tot el sector vol saber què es mou a Barcelona
Amb més de 40 edicions sent la fira de referència a Espanya del sector de la construcció, CONSTRUMAT és una marca reconeguda globalment pel seu compromís amb la innovació, la sostenibilitat i el negoci. Hem acompanyat el sector des dels seus inicis, tant en els bons moments com en els més difícils. El 2024, seguim més a prop que mai de les empreses, posant al vostre servei un esdeveniment de gran repercussió mediàtica.

 • Les solucions que marquen el rumb de la revolució sostenible al mercat
 • A...
Llegiu-ne més

El Premio Mapei 2024 reconoce la diversidad en la arquitectura sostenible

Abierta la convocatoria de la VIII edición del Premio Mapei, el propósito del cual es fomentar la realización de obras de arquitectura sostenible.

 • El Premio Mapei a la Arquitectura Sostenible busca reconocer a aquellos profesionales que impulsan obras sostenibles y hace especial hincapié en las buenas prácticas que hacen avanzar al sector en ese sentido
 • En esta edición del 2024, como novedad, se amplían las categorías respecto a años anteriores, estableciendo tres...
Llegiu-ne més

TCQi/TCQ es un conjunto de aplicaciones informáticas para la gestión del proceso constructivo.

¿Nunca has evaluado los riesgos de tu obra? ¿No controlas los equipos y sistemas de protección? ¿Desconoces cómo aplicar las medidas preventivas?

Esta semana tienes la oportunidad de dar un paso más y empezar a trabajar con TCQ/TCQi Estudios y planes de seguridad y salud.

Consigue que tu trabajo se vuelva más eficiente en menor tiempo y sácale el máximo partido a tus proyectos.

Solo hasta el 12 de mayo. ¡No dejes escapar esta...

Llegiu-ne més

Les solucions que marquen el rumb de la revolució sostenible al mercat
Viu-lo en primera persona, del 21 al 23 de maig de 2024!

A Construmat estem convençuts que la construcció i la rehabilitació són una peça clau per afrontar els reptes socials, econòmics i mediambientals actuals, i per això posem el focus en la sostenibilitat.

El Saló torna amb les solucions que aposten per l'accessibilitat, eficiència energètica o materials de proximitat per millorar la vida de les persones. Una cita única que connecta milers de professionals de tot l'ecosistema del...

Llegiu-ne més

Analizaremos los criterios de selección para elegir el pavimento continuo adecuado para cada industria

 • Los pavimentos y losas de hormigón están sometidos a diversas agresiones: Fruto de dichas agresiones se pueden producir: fisuras, roturas, y pérdidas de masa.
 • Un pavimento de hormigón en mal estado en una industria es causante de diversos problemas que comprometen el funcionamiento eficiente de la misma
 • Los pavimentos han de adaptarse a las necesidades de cada tipo de industria, así como a las de cada área 
 • La correcta elección del...
Llegiu-ne més

 I Premio a la Innovación en Ingeniería Civil

Se buscaba “galardonar la labor de nuestros profesionales, Colegiados del CITOP, en el desempeño de la profesión de la Ingeniería Técnica de Obras Públicas, a través de proyectos destacados en innovación en el ámbito de la Ingeniería Civil”.

El Premio ha recaido en  Francesc X. Mañé Ballester, Colegiado de Cataluña, por “App Bussle. Mejora de la accesibilidad cognitiva en el transporte público en bus de los usuarios con TEA y otras dificultades cognitivas”.

Tecnología...

Llegiu-ne més

D'acord amb l'article 22.2 dels nostres Estatuts, es convoca l'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA del Col·legi de l'Enginyeria Tècnica d'Obres Públiques i de l'Enginyeria Civil de Catalunya.

L'Assemblea es realitzarà en format presencial i de manera online, a través de la plataforma Zoom, el dimarts 30 d'abril a les 17:30 h en primera convocatòria i a les 18 h, la segona convocatòria.

*Accés a la plataforma Zoom ...

Llegiu-ne més

CONSTRUMAT 2024

Del 21 al 23 de maig, el pavelló 2 del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona serà seu de la 23a edició d'un saló que comptarà, a més, amb tot l'ecosistema de la construcció espanyola. 

 • Sostenibilitat i innovació redefineixen la construcció a Construmat 2024
 • Un extens programa d'activitats per als col·lectius de professionals del sector farà de Construmat 2024 el millor fòrum de debat i coneixement de la indústria de la construcció.
 • Construmat 2024 abordarà els grans reptes del sector a través d'un programa d'...
Llegiu-ne més

REHABILITACIÓN DE LA ESTRUCTURA DEL TÚNEL FERROVIARIO MADRID-BARCELONA EN EL GARRAF (Barcelona) CON PRODUCTOS MAPEI

Como consecuencia de un muy avanzado estado de degradación de la estructura de hormigón del falso túnel, ADIF decidió declarar la rehabilitación de la estructura del falso túnel como obras de emergencia.

En base a los requerimientos del proyecto, Mapei, como fabricante de productos para la rehabilitación y protección del hormigón armado, estudiamos, ensayamos y finalmente aportamos las soluciones adecuadas en cada uno de los elementos...

Llegiu-ne més

Pàgines

Subscriure a Notícies