Notícies

Barcelona Building Construmat el convida a visitar Iwater, els dies 13, 14 i 15 de Novembre, on es proposaran solucions i coneixements per a la gestió eficient i "smart" dels recursos hídrics.

És un esdeveniment amb una visió integral que cobreix tot el cicle de l'aigua en què trobaran els més destacats professionals de totes les etapes per compartir solucions que garanteixin i impulsin el futur de l'aigua. També li permetrà aprofitar les sinergies que s'establiran amb els salons Smart City Expo World Congress, Smart...

Llegiu-ne més

Els propers 4 i 5 d'octubre Barcelona Building Construmat, celebra a Madrid el BB Meetings.

Fòrum on professionals del disseny, de l'arquitectura d'interiors i empresaris del sector hoteler i del retail, debatran i reflexionaran sobre les tendències del sector a mig i llarg termini, prenent com a principals actors de canvi la innovació, la creativitat i la digitalització.

Es celebrarà juntament amb el Fòrum Piscina & Wellness, unes jornades sobre el futur del sector de la piscina residencial, la...

Llegiu-ne més

D'acord amb l'article 60 del Reglament i una vegada finalitzat el termini de presentació de queixes o reclamacions sobre el desenvolupament o el resultat de les Eleccions, la Junta Electoral considera definitius els resultats provisionals de les eleccions:

Candidatura del Sr. Xavier Font Mach:           126 vots
Candidatura de la Sra. Carmen Barril Vicent:     8 vots
Vots en blanc:                                                      0 vots

El proper 4 de setembre, tindrà lloc la presa de possessió dels càrrecs.

La AQPE, de la cual el colegio forma parte, ha firmado un Mutual Recognition Agreement con el Instituto KIVI en La Haya.

La firma de este acuerdo era necesaria para completar la formalización de las relaciones iniciadas el pasado 12 de marzo con la firma del acuerdo, celebrado en Madrid, que permite obtener el reconocimiento como Ingenieros Profesionales, en ambos paises, a los certificados PE en España y por KIVI en Holanda, reduciendo  las barreras profesionales y equiparando las certificaciones Professional...

Llegiu-ne més

El Plenari del Consell Municipal, en sessió del 29 de juny de 2018, va aprovar definitivament de la modificació de l’Ordenança reguladora dels Procediments d’Intervenció Municipal de les Obres (ORPIMO).

La modificació de l’ORPIMO, incorpora un requeriment als propietaris que realitzin les obres, per que presentin un pla de reallotjament d’una banda i d’altra  l’emissió d’un informe preceptiu per part dels serveis d’habitatge que avaluï l’adequació de les previsions contingudes en el pla. Aquest pla contindrà  una memòria que reculli dades d’identificació dels afectats i en quines...

Llegiu-ne més

El nostre company Damià Pujol Alibés, especialista en processos hidràulics, va iniciar el 2001 de la mà de la societat de capital canari Cabocan, promotora d'infraestructures turístiques i de les catalanes Hidrowatt i Aigües de Sabadell, com a socis tecnològics, un projecte d'implantació i gestió del cicle integral de l'aigua a l'illa de Sal (República de Cap Verd), Aguas de Ponta Preta (APP).

L'arxipèlag de Cap Verd, 10 illes enclavades en oceà Atlàntic a l'extrem oest del continent africà...

Llegiu-ne més

Según acuerdo de colaboración con Nebext, todos nuestros colegiados/das, están invitados al REBUILD, el nuevo evento boutique en la confluencia con la innovación de materiales, el diseño, la tecnología y la sostenibilidad en la edificación que se celebra del 26 al 28 de...

Llegiu-ne més

Informe de la Junta Electoral del Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya

Els resultats provisionals de les Eleccions a càrrecs de la Junta de Govern del Col·legi celebrades el 25 de juliol de 2018, és el següent:

Total vots emesos: 134 vots. 

  • 126 vots - Candidatura Sr. Xavier Font Mach           
  •     8 vots - Candidatura Sra. Carmen Barril Vicente    

Save the date! 25-26 d'octubre de 2018

Ens plau comunicar-vos que, un any més, el Col·legi d'Enginyers d'Obres Públiques de Catalunya organitza la IV edició del Congrés d’Enginyeria Municipal a Barcelona els dies 25 i 26 d’octubre, a l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

Aquest esdeveniment està dirigit als professionals que desenvolupen la seva activitat en l’àmbit local, als gestor municipals, a les empreses de serveis municipals i als representants polítics de les administracions locals, amb l’objectiu de millorar la gestió...

Llegiu-ne més

Atès el acord d’intercanvi establert amb la revista EQUIPAMIENTOS Y SERVICIOS MUNICIPALES, us adjuntem l’enllaç de la seva publicació on-line per tal que estigueu informats de novetats i serveis que publiquen:

https://twitter.com/EySMunicipales/status/1007264285939191808

Pàgines

Subscriure a Notícies