edificis

Rehabilitació Energètica d’Edifics (60 hores)

Dates: 
Del 18 de setembre al 8 de novembre de 2017
Horari: 
dilluns i dimecres de 16h-20h
Lloc: 
Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Tarragona (C. Francesc Macià, 6 Baixos – 430

A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya hem tingut accés a diferents cursos subvencionats per als nostres col•legiats/des. Aquests cursos estan destinats a treballadors/es adscrits al Règim General, autònoms/es i persones en situació d’atur.

El nombre de places és limitada, per aquest motiu és REQUISIT IMPRESCINDIBLE fer la preinscripció al curs per mail a catalunya@cetop.cat

Rehabilitació integral d'edificis (60 hores)

Dates: 
Dimarts i dijous del 5 d’ Abril al 24 de Maig
Horari: 
De 9:30 a 13:30 hores
Lloc: 
Col·legi d´Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona (C/ Bon Pastor, nº5)

A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, el CETOP ha tingut accés a diferents places de cursos subvencionats per als nostres col·legiats. Aquests cursos estan destinats treballadors adscrits al Règim General, autònoms i persones en situació d'atur.

Atès que el nombre de places és limitat, és REQUISIT IMPRESCINDIBLE fer la preinscripció al curs a través del correu catalunya@cetop.cat indicant a l'ASSUMPTE el nom del curs.

Rehabilitació energètica d'edificis (60 hores)

Dates: 
Dimarts i dijous del 3 de Maig al 21 de juny
Horari: 
De 16:00 a 20:00 hores
Lloc: 
Col d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d' Edificació de Tarragona (Rambla Francesc Macià, nº6 baixos)

A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, el CETOP ha tingut accés a diferents places de cursos subvencionats per als nostres col·legiats. Aquests cursos estan destinats treballadors adscrits al Règim General, autònoms i persones en situació d'atur.

Atès que el nombre de places és limitat, és REQUISIT IMPRESCINDIBLE fer la preinscripció al curs a través del correu catalunya@cetop.cat indicant a l'ASSUMPTE el nom del curs.

Cursos subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya

A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, el CETOP ha tingut accés a diferents places de cursos subvencionats per als nostres col·legiats. Aquests cursos estan destinats treballadors adscrits al Règim General, autònoms i persones en situació d'atur.

Atès que el nombre de places és limitat, és REQUISIT IMPRESCINDIBLE fer la preinscripció al curs a través del correu catalunya@cetop.cat indicant a l'ASSUMPTE el nom del curs que es vol realitzar.

Auditoria i gestió energètica d'edificis

Dates: 
Del 21 d'octubre al 30 de novembre de 2015
Horari: 
Dilluns i dimecres de 16 a 20 h
Lloc: 
COEIC - Via Laietana, 37 2n
Preu: 
Preu col·legiat: 1.195€, Empresa Adherida: 1.490€, Preu general: 1.785€

Gràcies al conveni establert entre el CETOP i el COEIC, els nostres col·legiats poden gaudir d'aquest curs pel mateix preu que els col·legiats industrials.

L'aprenentatge es basa en un cas real sobre el qual es treballa i que conclou amb la realització d'una auditoria real per part dels alumnes que s'exposa i justifica públicament davant els professors. L'objecte és capacitar als alumnes per a justificar i defensar els criteris utilitzats en la realització de les auditories.

INSTRUCCIÓ 2/2015, de 3 de juny, de la Direcció General d'Energia, Mines i Seguretat Industrial, en relació a l'aplicació a Catalunya del Reial Decret 1027/2007, de 20 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament d'instal·lacions tèrmiques en els edificis...

Any : 
2015
Categories: 

LLEI 13/2014, del 30 d'octubre, d'accessibilitat.

Any : 
2014

L’objecte d’aquesta llei és:

a) Establir les condicions d’accessibilitat necessàries perquè els espais d’ús públic, els edificis, els mitjans de transport, els productes, els serveis i els processos de comunicació garanteixin l’autonomia, la igualtat d’oportunitats i la no-discriminació de les persones amb discapacitat o amb altres dificultats d’interacció amb l’entorn.

b) Integrar en el marc normatiu de Catalunya les condicions bàsiques d’accessibilitat, d’acord amb les directrius internacionals i estatals.

Categories: 

Conferència gratuïta Auditories energètiques, què caldrà fer abans del 5.12.2015?

Dates: 
09/06/2015
Horari: 
08:30
Lloc: 
ASSOCIACIÓ D'ENGINYERS INDUSTRIALS DE CATALUNYA. Via Laietana, 39 - 5è pis.
Preu: 
Gratuït

Per què ara?

En breu es publicarà el Reial Decret que transposa parcialment la Directiva d' Eficiència Energètica en Edificis 2012/27/UE.

El projecte de Reial Decret, disponible en l'actualitat, estableix l'obligació per a les empreses NO PIMES de realitzar una auditoria energètica abans del 5 de desembre de 2015 i posteriorment, com a mínim, cada quatre anys.

L'objecte d'aquesta sessió gratuïta és donar a conèixer el contingut d'aquest nou Reial Decret, així com les obligacions i requisits que comporta.

Competències dels ETOP en Informes d’Avaluació d’Edificis

Davant les notícies publicades en el darrer butlletí emès pel CITOPIC sobre que els ETOP poden redactar  “Informes de Evaluación de Edificios”, el CETOP vol informar que amb l’actual normativa a Catalunya, i de fet a la resta d’Espanya excepte a Madrid, aquesta activitat queda limitada a arquitectes i arquitectes tècnics. En canvi, les ordenances municipals de la ciutat de Madrid si que permeten que altres professionals ho facin.

Procediments simplificats de certificació energètica en edificis existents: CE3 i CE3X - Edició Gener

Dates: 
19, 20, 21 i 22 de gener 2015
Horari: 
de 16 a 20 h
Lloc: 
COEIC - Via Laietana, 37 2n
Preu: 
Preu col·legiat: 335 euros

Gràcies al descompte que el CETOP té amb el Col·legi d'Enginyers Industrials, els nostres col·legiats poden gaudir d'aquest curs al mateix preu que els col·legiats de l'EIC.

Amb l'aprovació del "Real Decreto 235/2013 por el que se aprueba el procedimiento básico para la certificación de la eficiencia energética de edificios existentes", tots els edificis existents que siguin objecte de compra, venda o lloguer, hauran de disposar d'un certificat d'eficiència energètica que permetin valorar i comparar les seves prestacions des del punt de vista energètic.

Pàgines

Subscriure a RSS - edificis