Notícies

OFERTA RENOVADA FINS EL 30 DE JUNY 2024

OFERTES APPLE 

Oferta que K-Tuin empresas posa exclusivament a disposició dels cole·legiats/des.

L’objectiu d’aquesta és afavorir i enfortir l’actualització i habilitats tecnològiques dels col·legiats i col·legiades. Consisteix en el següent:

 • AirPods de 2ª Generació de regal amb l’adquisició d’un MacBook Air o MacBook Pro.
 • ...
Llegiu-ne més

Màster de Formació Permanent en Gestió, Computació i Enginyeria Urbana (títol propi de la Universitat Pompeu Fabra)

Aconsegueix un perfil integrador en l’àmbit de l’enginyeria i la gestió urbana

 • Aconseguiràs un perfil integrador de les tecnologies de la informació en la gestió, la planificació i l’enginyeria urbana i podràs adquirir pràctica a partir d’experiències d’empreses del sector de serveis a les ciutats.

SESSIÓ INFORMATIVA ONLINE
Data: Dijous 7 de març...

Llegiu-ne més

Actualitzacions Liweb

El passat 12 de febrer es va actualitzar la versió de Liweb amb noves funcionalitats

WEB D’ACCÉS AL LIWEB

 • Mantenim l’accés als llibres d’incidències web a través de la web: www.weblie.es. Com a novetat, veureu que, hem actualitzat la pantalla d’inici del Liweb, amb tota la informació necessària per als usuaris i futurs usuaris del Llibre d’incidències web.

WEB D’ACCÉS AL LIWEB

 • Mantenim l’accés als llibres d’incidències web a través de la web: ...
Llegiu-ne més

ConTech Hub

Des de l'ITeC, juntament amb Active Development i The Building Squad Ventures, hem creat el Barcelona ConTech Hub, un punt de trobada per a afavorir, potenciar i accelerar la innovació en la indústria de la construcció.

 • A qui va dirigit? A totes aquelles organitzacions del sector que estan innovant o vulguin fer-ho mitjançant la digitalització, intel·ligència artificial, industrialització, circularitat...
 • Si vols conèixer les diferents maneres de formar part del Hub i tots els seus beneficis, no et perdis la sessió de presentació....
Llegiu-ne més

Enquesta per conèixer el nivell d'adopció de BIM

La metodologia BIM (Building Information Modelling) és un dels principals vectors per a la digitalització del sector de la construcció de la Unió Europea.

La seva àmplia expansió és conseqüència dels avantatges que ofereix en tots els projectes en què s'aplica, públics i privats: minimitza els errors, estalvia costos, facilita una edificació sostenible i eficient energèticament, i permet el treball col·laboratiu multidisciplinari, el seguiment en temps real o la visualització del projecte.

El passat 27...

Llegiu-ne més

Benvolgudes companyes i companys, amigues i amics, que passeu unes bones festes de Nadal i que tingueu una molt bona entrada d’any!

Esperem poder-nos retrobar ben aviat.

Salut!!!

Xavier Font
Degà de l'ECCAT

*Us recordem que el col·legi romandrà tancat per vacances de Nadal els dies 27, 28 i 29 de desembre. Ens incorporem el dia 2.

El passat 12 de desembre, la Comissió BIM de l’ECCAT va participar a la reunió de Conclusions 2023 del CCF (Comissió Construïm el Futur), la qual treballa construint ponts entre els diferents col·lectius de la construcció 1. L’ECCAT és membre del CCF, la qual agrupa més de 50 col·lectius diferents del sector per establir les bases del futur de la construcció en quatre àrees: Digitalització BIM, Contractació Col·laborativa, LEAN i Industrialització 1.

La digitalització BIM és una metodologia de treball col·laborativa i transformadora que està sent adoptada per molts agents implicats...

Llegiu-ne més

COMISSIÓ PROJECTES BIM

 • Des del passat 23 novembre, l’ECCAT disposa d’una comissió delegada de liderar tot allò que tingui a veure amb la metodologia BIM dins del col·legi.
   
 • Aquesta comissió està formada pels companys Rosa Mora, Javier Campos, Alex Calvo i Carlos Prado. Si teniu algun dubte o voleu informació al respecte, podeu posar-vos en contacte a través de 
  bim-eccat@enginyeriacivil.cat

VISUALITZA LES PONÈNCIES - VISITA LA FIRA VIRTUAL

El 28 de novembre passat es va celebrar el VII CONGRÉS D'ENGINYERIA MUNICIPAL organitzat pel Col·legi i dirigit als tècnics municipals, va mantenir l'èxit de les anteriors edicions.

Amb el títol LES NOVES TECNOLOGIES A L'ABAST DE L'ENGINYERIA MUNICIPAL, es va dividir en quatre eixos

 • El paper de les noves tecnologies de gestió envers la mobilitat
 • El paper de les noves tecnologies de gestió envers l’energia
 • El paper de les noves tecnologies de gestió envers l’aigua
 • El paper de les noves...
Llegiu-ne més

“Dibuja una infraestructura de tus viajes”

 • Hasta el próximo 20 de diciembre de 2023 a las 23.59 horas, los niños de hasta 12 años pueden enviar un dibujo, realizado a mano, para participar en la nueva convocatoria del CITOP para los más pequeños y con motivo de Navidad.
 • Se busca que los niños presenten una obra inédita en la que se recoja una infraestructura que hayan visto durante sus viajes.
 • En cuanto al premio, en esta ocasión, se dará, al único ganador, un cheque regalo de El Corte Inglés de 150 euros para disfrutar como desee.

...

Llegiu-ne més

Pàgines

Subscriure a Notícies