Publicació d'Ofertes de Treball

Benvinguts al Servei d'Ofertes de Treball del Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya

Si necessita incorporar a la seva empresa Enginyers Tècnics d'Obres Públiques o Enginyers graduats en Enginyeria Civil, posem a la seva disposició aquest servei, totalment gratuït, per difondre les seves ofertes a tots els nostres col·legiats d'una forma fàcil i ràpida.

Les ofertes rebudes es mantenen publicades durant 45 dies.

Si ja està donat d'alta com a empresa i disposa d'usuari i contrasenya només cal identificar-se.

Si és la primera vegada que accedeix a aquest servei i encara no esteu registrat, ha de donar-se d'alta a través del formulari d'empreses i en breu rebrà un mail amb la contrasenya d'accés i podrà publicar directament les seves ofertes de treball.

 

Segons la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades que faciliti en aquest formulari, seran incorporades en un fitxer creat sota la responsabilitat del COL•LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS D'OBRES PÚBLIQUES DE CATALUNYA amb la finalitat de poder contactar amb vostè, gestionar la seva oferta i contestar a les seves consultes o peticions. En tot cas vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició per escrit mitjançant aquest formulari, adreçant-lo al Departament d'Administració o per correu postal a: Secretaria del CETOP, carrer Numància, 95, local 5, 08029 Barcelona.