Esteu aquí

Subscripció digital gratuïta durant sis mesos a la revista El Temps

La Xarxa Vives d’Universitats, integrada per 22 universitats en llengua catalana, va signar en el seu dia un conveni amb la Universitat d’Alacant per impulsar una iniciativa adreçada a garantir un circuit  comunicatiu reforçat a través dels centres d’ensenyament. Consistia a oferir subscripcions digitals d’EL TEMPS, setmanari d’informació general, tant als docents com als treballadors i alumnes de les universitats durant un període de sis mesos. 

La revista EL TEMPS, present des de 1984, manté des del primer dia redaccions a Palma, València i Barcelona i ofereix tota la reflexió sobre l’actualitat política i cultural del territori, també de l’àmbit internacional, i dóna una gran prioritat a l’àmbit de l’economia, l’activitat empresarial i el teixit associatiu. A més, compta de manera exclusiva amb convenis de traducció amb les prestigioses revistes internacionals Der Spiegel i The Economist.

Estem segurs que als i les professionals del país els pot interessar el contingut de la revista. Per això i  per celebrar els 35 anys del setmanari, des del Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya ens sumem  i implementem aquesta iniciativa, oferint subscripcions digitals gratuïtes de sis mesos a tots els membres col·legiats que estiguen interessats i interessades a informar-se a través de la revista EL TEMPS. Amb la subscripció digital podran accedir-ne a tots els continguts.

Per totes les persones que estiguen interessades poden activar la subscripció gratuïta en aquest enllaç amb el codi 35 ANYS (tot en majúscula):

https://www.eltemps.cat/subscripcions/promocio

Sense més, rebeu una salutació cordial del Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya.