Esteu aquí

Assessorament en la recerca de feina

Recerca de feina i Currículum Vitae: creació, estructura i consells

El currículum pot obrir moltes portes professionals, però a vegades també pot tancar-ne. En aquesta secció volem oferir-te consells, idees i eines de presentació  per tal que la teva candidatura sigui molt més atractiva. A més, també et proposem portals d'ocupació per tal de disposar de fonts fiables i competents per a la recerca de feina. Consulta informació sobre el Curriculum i la carta de presentació en aquest enllaç

Barcelona Activa és l'organització executora de les polítiques de promoció econòmica de  l'Ajuntament de Barcelona. Informació sobre BcnActiva

 

El CV per cercar feina a l'estranger

Una de les problemàtiques que troben molts enginyers a l’hora de cercar feina a l’estranger, sobre tot a països anglosaxons, és la redacció del Currículum Vitae ja que té un format diferent al nostre.

El 7 de novembre de 2013, el CETOP va organitzar un seminari on es va explicar com fer un bon CV en anglès.

Descarrega't la documentació que es va lliurar a la jornada al següent link. Resume Writing Workshop

 

També pots trobar informació sobre els diferents CV, quines paraules clau cal utilitzar i com sintetitzar la informació al següent link de la Universitat de Kent “How to write a succesful CV”. 

Altre link també interessant el proporciona la Institution of Civil Engineers”. Aquí trobem una explicació més resumida de les dades que han d’aparèixer en un CV a més d’oferir un email per resoldre qualsevol dubte.