Esteu aquí

Comunicat del Degà Sr. Xavier Font

En una situació on la societat està adaptant-se als nous canvis de tots tipus, el que ara en diem, una societat resilient, el nostre col·lectiu i en particular l’associació col·legial també ho ha de ser.

Concretament, basant-nos en dos fets: en les noves titulacions que la universitat genera des de l’entrada del Pla Bolonya i en l’empoderament de la dona i paritat de gènere. Tot això ens ha portat a transformar el nom del Col·legi, el qual des de desembre de 2020, té reconegut pel Registre de Col·legis Professionals de la Generalitat de Catalunya el nom de Col·legi de l’Enginyeria Tècnica d’Obres Públiques i de l’Enginyeria Civil de Catalunya.

D’aquesta manera, per un costat neutre i per altra concisa, fem palesa la presència de la dona en el nostre col·lectiu amb la incorporació del mot ENGINYERIA i per altra posem de relleu la realitat de que els graduats i graduades en ENGINYERIA CIVIL formen part del mateix col·lectiu, fet que fins ara altres associacions l’utilitzaven sense cap criteri legislatiu.

Alhora, hem cregut convenient també adaptar l’acrònim de la nostra activitat genèrica d’una forma contundent i identificadora com ara ECCAT, Enginyeria Civil de Catalunya, i que a partir d’avui s’anirà incorporant a la imatge de la seu del Col·legi, al web, a les xarxes socials i al correu corporatiu

Així, també aprofito per dir-vos que al llargs dels primers mesos de l’any estrenarem un nou web corporatiu, un element que des de fa molt de temps ens reclamàveu que calia actualitzar, i que també en breu podreu utilitzar el vostre correu professional sota el domini ECCAT.CAT.

Igualment estrenarem perfil a l’Instagram i a LinkedIn.

Finalment, dir-vos que teníem preparat per aquest fi d’any fer aquesta presentació en directe amb tots vosaltres amb una copa de cava pel mig, però donada la variabilitat de la situació sanitària actual, hem preferit esperar fins a primers d’any per convidar-vos a la trobada i aprofitar per la presentació del nou web.

També us fem arribar la comunicació i salutació del degà al respecte.

Benvolgudes companyes i companys, amigues i amics, que tingueu una bona entrada d’any i esperem poder-nos retrobar ben aviat.

Salut!!!

Xavier Font

Paraules clau: