Esteu aquí

L’amiant a l'entorn: identificació i valoració del risc

Dates: 
Els dies 12 i 14 d'abril de 2016
Horari: 
De 16:30h a 20:30h
Lloc: 
COLGEOCAT (C/ Casp 130, Edifici COACB 08013 Barcelona)
Preu: 
100 € pels col·legiats i 180 € per no col·legiats
Organitza: 
COLGEOCAT

Gràcies el conveni entre el CETOP i el COLGEOCAT, els nostres col·legiats poden gaudir d'aquest curs al mateix preu que els col·legia del Col·legi de Geòlegs.

COLGEOCAT organitza aquest curs sobre AMIANT o ASBEST, termes que denominen un grup de minerals fibrosos amb diferent composició i estructura química.

Malgrat que actualment el seu ús està prohibit a la Unió Europea, molts elements estructurals d'edificis tenen aquest tipus de minerals en la seva composició, ja que es van fabricar amb anterioritat al canvi de normatives. Per aquest motiu, la identificació dels materials que contenen amiant, així com la valoració del risc associat i els mètodes de control, són aspectes clau per minimitzar el risc per la seva presència al nostre entorn i, especialment, per la seva afecció a la salut de les persones.

Aquest curs està dirigit a geòlegs, biòlegs, ambientòlegs, químics, enginyers, arquitectes, i tots aquells professionals tècnics que treballen o vulguin treballar en el camp de la geologia i mineralogia ambiental i en la toxicologia ambiental i en prevenció de riscos laborals.

Impartiran el curs professionals del sector com són el Sr. Joan de Montserrat Vallvè, el Sr. Francisco M. Moral Ferrer i el Sr. Luís Miguel Domènech Rubio.