Esteu aquí

Debat online sobre el futur de les ciutats

La Mesa d'Enginyeria Tècnica i de Graduats en Enginyeria de Catalunya (METGEC) organitza una trobada virtual amb una experta i dos experts per parlar de tres temes cabdals per al desenvolupant urbà del segle XXI: l'autoconsum, la mobilitat i la xarxa 5G. Serà el 27 de novembre, de 10 a 11.30 h per Go-To-Meeting.

Com a associació compromesa amb l'esdevenir del país, la METGEC està preparant un esdeveniment virtual titulat "El futur de les ciutats, a debat". La trobada tractarà qüestions que ja estan marcant el present de les nostres ciutats i que, sens dubte, tindran una gran importància els propers anys:

  • Generació distribuïda i autoconsum a les ciutats. Xerrada a càrrec d'Albert Basté, enginyer tècnic industrial.
  • La democratització de la mobilitat, la clau de volta del futur. Xerrada a càrrec de Nel·la Saborit, enginyera tècnica d'obres públiques.
  • 5G, una oportunitat. Xerrada a càrrec de Sergi Figuerola, enginyer tècnic de telecomunicacions.

L’acte estarà moderat per Miquel Darnés, president de la METGEC i degà del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. 

El Col·legi com a membrer de la METGEC, associació que agrupa 13 corporacions que representen uns 15.000 professionals de l'enginyeria, et convida a assistir-hi i escoltar el que els experts en l'urbanisme del futur tenen a dir.

 

Paraules clau: