Esteu aquí

Novetats formatives Escola de l'Aigua (Suez)

Nova convocatòria Programa Excel.lència pel Màster Online en Tecnologia i Gestió de l’Aigua (UPC – UOC - Suez)  (tancament candidatures: 17 de febrer)

L'Escola de l'Aigua (Suez) vol oferir la millor formació als professionals presents i futurs de el sector de l'aigua, per això ha obert el termini per presentar-se a el programa Excel·lència, que cobreix el 50% del valor del Màster Online en Tecnologia i Gestió de l'Aigua, fins el proper 17 de febrer.

El Màster Online en Tecnologia i Gestió de l'Aigua és un programa desenvolupat per l'Escola de l'Aigua de SUEZ i acreditat per la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya, amb l'objectiu de preparar als millors professionals fent especial èmfasi en els aspectes ambientals i de sostenibilitat. Com a novetats d’aquesta 12ª edició, destaquen les videotutories, que  s'incorporen a el programa de l'Màster online oferint als participants un punt de contacte en directe amb els experts docents per resoldre dubtes, aprofundir en alguns continguts i tractar temes d'actualitat que interessen als professionals.

Les videotutories s'integren per millorar l'experiència d'aprenentatge i acompanyar l'estudiant durant els diferents mòduls d'aquest programa en línia. Una oportunitat que podran aprofitar, de manera voluntària, per intercanviar opinions i coneixements al voltant de el propi contingut de la lliçó o de novetats rellevants de el sector.

Més informació
 

Formació online per operaris: nova aposta de l’Escola de l’Aigua  (inici: 25 de febrer)

L’itinerari de formació  online dissenyat per l’Escola de l’Aigua de Suez per a perfils operaris es compon d'un conjunt de cursos en línia de curta durada l'objectiu principal és dotar els participants dels coneixements i les eines necessàries per al correcte desenvolupament de les seves funcions i responsabilitats en les instal·lacions d'aigua on treballen. Les diferents formacions es poden cursar de forma independent, en format asíncron, i són completament bonificables a través de la FUNDAE per les empreses que així ho desitgin.

Els continguts dels cursos s'han elaborat prenent com a referència el mapa de competències professionals que conformen els Certificats de Professionalitat aprovats pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social de el Govern d'Espanya, per a l'àmbit de Formació Professional per a l'Ocupació.

A partir d'un enfocament completament professionalitzador, els diferents cursos s'exposen els conceptes imprescindibles que els treballadors de perfil operari necessiten conèixer per desenvolupar les seves funcions d'una forma més eficient, segura i sostenible.

Més informació 
 

Paraules clau: