Esteu aquí

Jornades d'Internacionalització

Jornada: "Perspectives de l'Enginyeria Civil per al 2012. El CETOP davant la Internacionalització"

L'Àrea d’Internacionalització té l’objectiu d'identificar zones a l’estranger on l’enginyer tècnic d’obres públiques pugui desenvolupar la seva carrera professional, i promoure la mobilitat i la internacionalització dels nostres col·legiats.
En aquest context,  va realitzar aquesta jornada informativa que va comptar amb la presència del Sr. Josep Ramon Fontana de l'Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (ITeC) i del Sr. Jordi Castells de l'Agència de suport a la competitivitat de l’empresa (ACC1Ó, Generalitat de Catalunya), que van realitzar una interessant diagnosi sobre l’estat del nostre sector i les perspectives de futur.
Seguidament, els membres de l'Àrea van  posar de manifest la necessitat de ser proactius en l’àmbit de la internacionalització.
Annex, podeu trobar les presentacions que van fer el Sr. Josep Ramon Fontana (ITeC) i els membres de la Comissió, així com un link a la informació de la presentació de Sr. Jordi Castells (ACC1Ó).

Presentació del Sr. Josep Ramon Fontana (ITeC)
Presentació del membres de l’Àrea d'Internacionalització
Presentació del Sr. Jordi Castells (ACC10)

Jornada informativa d'Internacionalització

La 2a Jornada Informativa d'Internacionalització es va centrar principalment en la situació actual respecte al projecte del Quebec.
La jornada va comptar amb més de 100 assistents.
D’altra banda també es va informar que els col·legiats que estiguin interessats en aquest procés de reclutament han de disposar d’un nivell de Francès adequat i es va posar de manifest la necessitat de millorar aquest nivell per a les persones que no el disposin com a condició necessària per a poder accedir a aquests processos de selecció.
Per finalitzar us adjuntem una guia de mobilitat Catalunya-Québec que serà de molta utilitat per aquells que estigueu interessats en marxar al Québec.