Esteu aquí

Feina a Catalunya i al Món

El CETOP, com a membre de la Intercol·legial, col·labora amb el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat en l’impuls del projecte www.moncat.gencat.cat , el portal que ajuda els ciutadans a facilitar la decisió d’instal·lar-se en altres països o de tornar a Catalunya.

En l'entorn laboral actual, les fronteres entre països es dilueixen cada vegada més. Davant d'aquesta situació posem a disposició dels colegiats aquest portal, per ajudarlos a prendre una decisió ajustada a la seva voluntat i les seves expectatives en relació amb la mobilitat residencial i laboral en l'àmbit internacional.

El portal MónCat ofereix:

- Informació detallada dels països d'interès
- Acollida de professionals estrangers a Catalunya
- Ofertes de feina i serveis d'acompanyament per a treballar a l'exterior; centres d'acollida de destinació, tràmits necessaris, i actualment 1.500.000 ofertes de treball actives.

Així mateix trobaràs, adaptats a les necessitats específiques de cada situació, els serveis que la Generalitat posa a la teva disposició per a cada etapa del procés.

COM FUNCIONA

Per consultar aquesta informació en detall de cada país t’has de dirigir a la secció de països. T’ apareixerà una llista d'alguns països amb informació completa i altres on la informació encara està en procés, però també es pot consultar.
Fent clic sobre el país que t'interessi trobaràs informació general  d’aquest i informació sobre tràmits; com la validesa de documents i títols, escolarització i sanitat, compte bancari i empresa, informació laboral bàsica, sistema d'autoritzacions ...
Tota la informació apareix ben detallada i amb diversos sub apartats perquè puguis trobar allò que busques.

DE CATALUNYA AL MÓN

Aquesta secció posa a la teva disposició informació sobre els serveis d'acollida, ofertes de treball on pots veure les ofertes disponibles i publicar el teu currículum, i el registre de catalans a l'exterior.

DEL MÓN A CATALUNYA

Per a les persones que vulguin venir a treballar a Catalunya, trobaran ofertes de treball i informació sobre com validar estudis tant universitaris com altres modalitats.

Accedeix al web